Lirik Lagu Sangu Ngimpi - Didi Kempot

Naliko mbiyen isih susah Sliramu ugo melu susah Naliko aku nandang sedih Sliramu ugo melu perih... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul Lagu : Sangu Ngimpi
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Sangu Ngimpi - Didi Kempot


Naliko mbiyen isih susah
Sliramu ugo melu susah
Naliko aku nandang sedih
Sliramu ugo melu perih

Setyamu ngungkuli tresnaku
Tanpo wates nggonmu ngajeni uripku
Naliko aku nandang loro
Tekamu biso dadi tombo

INTRO

Tak nyanyekke lagu iki
Nggo sliramu sing tansah setyo ngancani
Tak aturke suoro iki
Kanggo sangu ngimpi ing wayah wengi

Naliko mbiyen isih susah
Sliramu ugo melu susah
Naliko aku nandang sedih
Sliramu ugo melu perih

Setyamu ngungkuli tresnaku
Tanpo wates nggonmu ngajeni uripku
Naliko aku nandang loro
Tekamu biso dadi tombo

INTRO

Tak nyanyekke lagu iki
Nggo sliramu sing tansah setyo ngancani
Tak aturke suoro iki
Kanggo sangu ngimpi ing wayah wengi

Tak nyanyekke lagu iki
Nggo sliramu sing tansah setyo ngancani
Tak aturke suoro iki
Kanggo sangu ngimpi ing wayah wengi

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053