Lirik Lagu Sangu Ngimpi - Didi Kempot

Lirik Lagu "Sangu Ngimpi" dari Didi Kempot. Lagu ini di ciptakan sendiri oleh Didi Kempot. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Sangu Ngimpi - Didi Kempot

Lirik Didi Kempot - Sangu Ngimpi


Judul Lagu : Sangu Ngimpi
Penyanyi : Didi Kempot
Ciptaan : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Sangu Ngimpi


Naliko mbiyen isih susah
Sliramu ugo melu susah
Naliko aku nandang sedih
Sliramu ugo melu perih

Setyamu ngungkuli tresnaku
Tanpo wates nggonmu ngajeni uripku
Naliko aku nandang loro
Tekamu biso dadi tombo

Tak nyanyekke lagu iki
Nggo sliramu sing tansah setyo ngancani
Tak aturke suoro iki
Kanggo sangu ngimpi ing wayah wengi

Naliko mbiyen isih susah
Sliramu ugo melu susah
Naliko aku nandang sedih
Sliramu ugo melu perih

Setyamu ngungkuli tresnaku
Tanpo wates nggonmu ngajeni uripku
Naliko aku nandang loro
Tekamu biso dadi tombo

Tak nyanyekke lagu iki
Nggo sliramu sing tansah setyo ngancani
Tak aturke suoro iki
Kanggo sangu ngimpi ing wayah wengi

Tak nyanyekke lagu iki
Nggo sliramu sing tansah setyo ngancani
Tak aturke suoro iki
Kanggo sangu ngimpi ing wayah wengi