Lirik Lagu Ojo Angkoro - Didi Kempot

Yo konco sing seiman seagomo Elingo ajal sing bakal teko Tindakno ajarane agomo Iku bakal biso angurangi duso... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Ojo Angkoro - Didi Kempot


Judul Lagu : Ojo Angkoro
Ciptaan : -
Lirik : Heri S.
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Campursari Religi

Lirik Ojo Angkoro - Didi Kempot


Yo konco sing seiman seagomo
Elingo ajal sing bakal teko
Tindakno ajarane agomo
Iku bakal biso angurangi duso

Jo podo yo mung ngumbar angkoro
Koyo tumindake prabu Rahwono
Adigang adigung adiguno
Nuruti howo nafsu gawe tuno

Yo konco seiman seagomo
Tindakno ajarane agomo
Yo konco sing seiman seagomo
Elingo ajal sing bakal teko

Tindakno ajarane agomo
Iku bakal biso angurangi duso

Jo podo yo mung ngumbar angkoro
Koyo tumindake prabu Rahwono
Adigang adigung adiguno
Nuruti howo nafsu gawe tuno

Yo konco seiman seagomo
Tindakno ajarane agomo

INTRO

Yo konco sing seiman seagomo
Elingo ajal sing bakal teko
Tindakno ajarane agomo
Iku bakal biso angurangi duso

Jo podho yo mung ngumbar angkoro
Koyo tumindake prabu rahwono
Adigang adigung adiguno
Nuruti howo nafsu gawe tuno

Yo konco seiman seagomo
Tindakno ajarane agomo
Tumindakno ajarane agomo
Tumindakno ajarane agomo