Lirik Lagu Ninggal Tresno - Hip Hop

Lirik Lagu "Ninggal Tresno" dari Haximaker & Aris. Lagu ini merupakan lagu hip hop jawa baru 2017. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Ninggal Tresno - Hip Hop

Lirik Haximaker & Aris - Ninggal Tresno


Judul Lagu : Ninggal Tresno
Penyanyi : Haximaker feat Aris
Ciptaan : -
Genre : Hip Hop Java

Lirik Ninggal Tresno


Pr :
Kowe lungo
Neng paran kono
Aku ora lilo
Atiku loro

Neng aku tetep tresno kowe
Sak lawase
Ojo nggawe loro
Nek kowe pancen tresno

Lk :
Ati iki wis kebacut tresno sliramu
Nek kowe kok malah tego nglarani aku
Opo to salahku
Nganti kowe nggawe loro atiku
Padahal aku sik selalu yang ada di sampingmu

Di hatiku hanya ada namamu
Dirimu
Dirimu satu di dalam hatiku
Tiada yang lainya
Ra ono liyane boso jowone
Nek kowe ngerti yo
Aku tresno kowe

Pr :
Kowe lungo
Neng paran kono
Aku ora lilo
Atiku loro

Neng aku tetep tresno kowe
Sak lawase
Ojo nggawe loro
Nek kowe pancen tresno

Lk :
Saben bengi aku kelingan esemanmu
Esem manis sing ono ning atiku
Pikiranku selalu ada kamu
Dan kamu dirimu
Karena kamu yang selalu ada dalam hatiku
Aku ra iso lali
Nek kowe arep lungo
Aku ra bakal lilo
Nek kowe gandeng lanangan liyo
Aku ra bakalan nrimo
Mergo aku tresno kowe sak jroning atiku
Ono kowe siji iki

Duh Gusti paringono aku kesabaran
Mugo ihklas lilo
Yen kowe meh lungo
Nek aku pancene tresno kowe
Rungokno aku
Lan laguku

Selakno aku kune aku sing pancen kleru
Aku jiwo loro ati iki sing keroso
Ora nyono ora ngiro kowe malah lungo
Ninggal aku sing uwis kebacut tresno

Mugo kuat aku sih kok gawe loro
Esem manisku bakalan tetep ono
Naliko gandeng tangan
Bermesraan penuh seneng
Nanging saiki yo onone perpisahan
Wis ra ono kata kata percintaan

Pr :
Kowe lungo
Neng paran kono
Aku ora lilo
Atiku loro

Neng aku tetep tresno kowe
Sak lawase
Ojo nggawe loro
Nek kowe pancen tresno

Baca Juga : Lirik Lagu Tak Akoni Aku Sing Salah - NDX AKA