Lirik Lagu Ngopo Kudu Pisah - Didi Kempot



Judul Lagu : Ngopo Kudu Pisah
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Pop Java

Lirik Ngopo Kudu Pisah - Didi Kempot


Kapan durung ngerti
Nandes tatu dodo
Seng gawe nelongso
Biso mari

Kapan durung ngerti
Opo aku biso
Nompo tresno liyo
Nggo nambani

Wes akeh seng ngandani
Ajar seko sitik nglalekake
Ngalamun seneng ndewe
Dudu dalan kanggo nuntasake
Sedihmu

Bisane podo nduweni
Opo mung wates nong ngimpi
Seprene aku ora ngerti
Ngopo kudu pisah

INTRO

Opo aku salah
Males katresnane
Seng wes di bukteke
Cukup suwe

Opo deke salah
Nresnani awakku
Ben kahananku neng koyo ngene

Isaku mung nyenyuwun
Ono mukjizat seng anekani
Bandaku mung katresnan
Seng tuwuh tulus nok jero ati
Sedihe

Bisane podo nduweni
Opo mung wates nong ngimpi
Seprene aku ora ngerti
Ngopo kudu pisah

INTRO

Bisane podo nduweni
Opo mung wates nong ngimpi
Seprene aku ora ngerti
Ngopo kudu pisah

Seprene aku ora ngerti
Ngopo kudu pisah

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053