Lirik Lagu Meteng Nganggur - Didi Kempot

Mumpung durung yo nduk yo nemoni getun Tak kandani yo nduk yo jo turut lurung Wayah wengi kuwi akeh kadal buntung Keluyuran golek mongso prawan tanggung... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul Lagu : Meteng Nganggur
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Meteng Nganggur - Didi Kempot


Mumpung durung yo nduk yo nemoni getun
Tak kandani yo nduk yo jo turut lurung
Wayah wengi kuwi akeh kadal buntung
Keluyuran golek mongso prawan tanggung

Kudu was was nyedaki umur pitulas
Ngati ati salah sithik biso amblas
Ojo seneng dolanan barang sing panas
Kudu mikir ojo angger kowe puas

Sekolah jo mlumpat pager
Sinau kudu sing bener
Sekolah kudu sing pinter
Mbesuk gede ben dadi dokter

Mumpung durung yo nduk yo kebacut getun

INTRO

Pacaran kok pulang pagi
Mulih esuk ngebyar sewengi
Di kandhani malah mangsuli
Yen wis ngono sopo sing rugi

Pacaran jo pulang pagi
Mulih esuk ngebyar sewengi
Di kandhani ora nuruti
Meteng nganggur sopo sing rugi

INTRO

Kudu was was nyedaki umur pitulas
Ngati ati salah sithik biso amblas
Ojo seneng dolanan barang sing panas
Kudu mikir ojo angger kowe puas

Sekolah jo mlumpat pager
Sinau kudu sing bener
Sekolah kudu sing pinter
Mbesuk gede ben dadi dokter

Mumpung durung yo nduk yo kebacut getun

INTRO

Pacaran kok pulang pagi
Mulih esuk ngebyar sewengi
Di kandhani malah mangsuli
Yen wis ngono sopo sing rugi

Pacaran jo pulang pagi
Mulih esuk ngebyar sewengi
Di kandhani ora nuruti
Meteng nganggur sopo sing rugi

Mumpung durung yo nduk yo kebacut getun


VERSI SEBELUMNYA

Mumpung durung yo nduk yo  nemoni getun
Tak kandhani yo nduk yo jo turut lurung
Wayah wengi kuwi akeh kadal bingung
Keluyuran golek mungsuh prawan tanggung

Kudu was was nyedaki umur pitulas
Ngati ati salah sithik biso amblas
Ojo seneng dolanan barang sing panas
Kudu mikir ojo angger kowe puas

Sekolah kok mritil pager
Pamit sinau kok ngempit daster
Biyen ceking saiki bunder
Jebulane bubar cek dokter

Mumpung durung yo nduk yo kebacut getun

INTRO

Pacaran kok pulang pagi
Mulih esuk ngebyar sewengi
Di kandhani malah mangsuli
Yen wis ngunu sopo sing rugi

Pacaran kok pulang pagi
Mulih esuk ngebyar sewengi
Di kandhani ora nuruti
Meteng nganggur sopo sing rugi

Kudu was was nyedaki umur pitulas
Ngati ati salah sithik biso amblas
Ojo seneng dolanan barang sing panas
Kudu mikir ojo angger kowe puas

Sekolah kok mritil pager
Pamit sinau kok ngempit daster
Biyen ceking saiki bunder
Jebulane bubar cek dokter

Mumpung durung yo nduk yo kebacut getun

INTRO

Pacaran kok pulang pagi
Mulih esuk ngebyar sewengi
Di kandhani malah mangsuli
Yen wis ngunu sopo sing rugi

Pacaran kok pulang pagi
Mulih esuk ngebyar sewengi
Di kandhani ora nuruti
Meteng nganggur sopo sing rugi

Mumpung durung yo nduk yo kebacut getun

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053