Lirik Lagu Mampir Mbaben - Didi Kempot

Aku bingung kesasar menggok ning mbaben Tenguk tenguk ning lincak pring pinggir kalen Nganti esuk pikiranku ora leren Eling kowe sing wis emoh tak jak balen... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul Lagu : Mampir Mbaben
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot & Jon Bejok
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Mampir Mbaben - Didi Kempot & Jon Bejok


Aku bingung kesasar menggok ning mbaben
Tenguk tenguk ning lincak pring pinggir kalen
Nganti esuk pikiranku ora leren
Eling kowe sing wis emoh tak jak balen

Tanpo tambul sak ember tak ombe ijen
Keser keser mikirke wong sing kelalen
Rino wengi kelingan janjine mbiyen
Nganti seprene mung tansah ono ing impen

E yak e yak o
E yak e yak e yak e yak o
E yak e yak o
E yak e yak e yak e yak o

Maafkan aku pacarku sayang
Ngapuranen aku wong sing salah dalan
Ngenteni kowe aku kesuwen
Mampir mbaben sing koyo kowe raeneng

INTRO

Aku bingung kesasar menggok ning mbaben
Tenguk tenguk ning lincak pring pinggir kalen
Nganti esuk pikiranku ora leren
Eling kowe sing wis emoh tak jak balen

Tanpo tambul sak ember tak ombe ijen
Keser keser mikirke wong sing kelalen
Rino wengi kelingan janjine mbiyen
Nganti seprene mung tansah ono ing impen

E yak e yak o
E yak e yak e yak e yak o
E yak e yak o
E yak e yak e yak e yak o

Maafkan aku pacarku sayang
Ngapuranen aku wong sing salah dalan
Ngenteni kowe aku kesuwen
Mampir mbaben sing koyo kowe raeneng

Maafkan aku pacarku sayang
Ngapuranen aku wong sing salah dalan
Ngenteni kowe aku kesuwen
Mampir mbaben sing koyo kowe raeneng
Mampir mbaben sing koyo kowe raeneng

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053