30 Sep 2017


Judul Lagu : Linglung
Ciptaan : -
Penyanyi : Via Vallen
Genre : Dangdut

Lirik Linglung - Via Vallen


Koyo tanpo dosa kowe ninggal lungo
Senajan sak kecap ora gelem kondo
Kowe sing tak ujo uwes keno gudho
Lali sewu janji gek dadi ratu sedino

Loro sing tak roso awan bengi nyekso
Aku ngelus dodo eling kowe sing wis cidro
Gek salahku opo gek dosaku opo
Tego kowe ninggal aku sing setyo

Linglung lemes koyo tanpo balung
Bingung menyang ngendi njaluk tulung
Eling mbiyene naliko tresno kok tembung
Eluhku ora biso tak bendung

Linglung lemes koyo tanpo balung
Bingung menyang ngendi njaluk tulung
Tresno neng ati ra bakal iso di bendung
Isoku mung sambat aduh biyung

INTRO

Loro sing tak roso awan bengi nyekso
Aku ngelus dodo eling kowe sing wis cidro
Gek salahku opo gek dosaku opo
Tego kowe ninggal aku sing setyo

Linglung lemes koyo tanpo balung
Bingung menyang ngendi njaluk tulung
Eling mbiyene naliko tresno kok tembung
Eluhku ora biso tak bendung

Linglung lemes koyo tanpo balung
Bingung menyang ngendi njaluk tulung
Tresno neng ati ra bakal iso di bendung
Isoku mung sambat aduh biyung
Isoku mung sambat aduh biyung