Lirik Lagu Kagem Ibu - Didi Kempot



Judul Lagu : Kagem Ibu
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Kagem Ibu - Didi Kempot


Ibu ...
Wis kepenak panggonmu
Pancen wis pesthine
Tak ikhlaske nggomu ninggal aku

Ibu  ...
Ora kendat nggonaku
Aku ra lali wektu
Terus yen isih ono nyawaku

Tak eling
Tresno lan ngendikamu
Sing nggawe tentrem batinku

Ibu ...
Beninge toyo wudlu
Sing nentremke atiku
Saben eling kabeh ngendikamu

Ibu ...
Ora lali nyuwunku
Impenono aku
Senajan sedelo jroning kangenku

Oh Ibu ...
Wis kepenak panggonmu
Sedoyo mung nenggo wektu

INTRO

Neng tangan tengenku
Tak gegem welingmu
Tak ugemi nganti seprene ora lali

Saben wayah wengi
Soyo cetho ngendikamu
Ngelingake pungkasan ketemu ibu

Ibu ...
Beninge toyo wudlu
Sing ngademke atiku
Saben eling kabeh ngendikamu

Ibu ...
Ora lali nyuwunku
Impenono aku
Senajan sedelo jroning kangenku

Oh Ibu ...
Wis kepenak panggonmu
Sedoyo mung nenggo wektu

INTRO

Neng tangan tengenku
Tak gegem welingmu
Tak ugemi seprene aku ora lali

Saben wayah wengi
Soyo cetho ngendikamu
Ngelingake pungkasan ketemu ibu
Ngelingake pungkasan ketemu ibu

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM