Lirik Lagu Jambu Alas - Didi Kempot

Kelingan manis eseme Trus kelingan ramah gemuyune Tresno lan kasih kasih sayange Karep atiku klakon dadi bojone... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Jambu Alas - Didi Kempot


Judul Lagu : Jambu Alas
Ciptaan : -
Penyanyi : Didi Kempot Ft
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Jambu Alas - Didi Kempot Ft


Lk :
Kelingan manis eseme
Trus kelingan ramah gemuyune
Tresno lan kasih kasih sayange
Karep atiku klakon dadi bojone

Sayange wes duwe bojo
Nanging aku aku wes kadong tresno
Nelongso rasaning ati
Yen aku ra klakon melu nduweni

INTRO

Lk :
Jambu alas kulite ijo
Sing di gagas wes duwe bojo
Ada gula ada semut
Durung rondo ojo direbut

Pr :
Sumpah neng batin
Yen kulo tidak di kawin
Tekating ati ora bakal luru ganti

Sumpah wes janji arep sehidup semati
Seneng lan sedih
Bareng bareng di lakoni

Lk :
Jambu alas ndok manis rasane
Snajan tilas tak enteni rondone

Kelingan manis eseme
Trus kelingan ramah gemuyune
Tresno lan kasih kasih sayange
Karep atiku klakon dadi bojone

INTRO

Lk :
Jambu alas kulite ijo
Sing di gagas wes duwe bojo
Ada gula ada semut
Durung rondo ojo direbut

Pr :
Sumpah neng batin
Yen kulo tidak di kawin
Tekating ati ora bakal luru ganti

Sumpah wes janji arep sehidup semati
Seneng lan sedih
Bareng bareng di lakoni

Lk :
Jambu alas ndok manis rasane
Snajan tilas tak enteni rondone

Sayange wes duwe bojo
Nanging aku aku wes kadong tresno
Nelongso rasaning ati
Yen aku ra klakon melu nduweni