Lirik Lagu Ikhlasno Lungoku - Deviana Safara

Aku rangerti opo karepe sliramu Suwe tak tunggu ora ono kabarmu Jarene sliramu ono ati seje Gandrung karo kenyo ayu rupane... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Ikhlasno Lungoku - Deviana Safara

Song title : Ikhlasno Lungoku
Songwriter : M. Muchson
Artist / Vocal : Deviana Safara
Genre : Dangdut
Publisher / Distribution : Rafi Record

Lirik Lagu Deviana Safara - Ikhlasno Lungoku

Lirik "Ikhlasno Lungoku" yang di bawakan oleh Deviana Safara ini merupakan lagu hasil ciptaan M. Muchson. Lagu ini di distribusikan oleh Rafi Record.

Lirik Ikhlasno Lungoku - Deviana Safara


Aku ra ngerti opo karepe sliramu
Suwe tak tunggu ora ono kabarmu
Jarene sliramu ono ati seje
Gandrung karo kenyo ayu rupane

Opo ra eling janji tresno marang aku
Janjimu arep nyenengake aku
Naliko sliramu njaluk wong tuaku
Ra bakal mblenjani janji setyo lan tuhu

Tresno sliramu koyo nyekel geni
Panase umupe tak rasakne sampek neng ati
Janji sliramu mung ono ing lathi
Tak ugemi tresno iki sampek loro neng ati

Aku ora bakal mrino urip tanpo sliramu
Aku ora bakal nelongso tresno tanpo sliramu
Yen ngono karepe sliramu ikhlasno lungaku
Aku iyo iso golek sing luwih sliramu

INTRO

Aku ra ngerti opo karepe sliramu
Suwe tak tunggu ora ono kabarmu
Jarene sliramu ono ati seje
Gandrung karo kenyo ayu rupane

Opo ra eling janji tresno marang aku
Janjimu arep nyenengake aku
Naliko sliramu njaluk wong tuaku
Ra bakal mblenjani janji setyo lan tuhu

Tresno sliramu koyo nyekel geni
Panase umupe tak rasakne sampek neng ati
Janji sliramu mung ono ing lathi
Tak ugemi tresno iki sampek loro neng ati

Aku ora bakal mrino urip tanpo sliramu
Aku ora bakal nelongso tresno tanpo sliramu
Yen ngono karepe sliramu ikhlasno lungaku
Aku iyo iso golek sing luwih sliramu

Baca Juga : Lirik Lagu Update Dong - Deviana Safara

Terjemahan Lagu "Ikhlasno Lungoku" Dalam Bahasa Indonesia


"Ikhlaskan Kepergianku"

Aku tak tau apa maunya dirimu
Lama ku tunggu tidak ada kabarmu
Katanya dirimu ada hati yang lain
Tergila gila sama cewek cantik wajahnya

Apa tak ingat janji cinta padaku
Janjimu mau membahagiakan aku
Ketika dirimu memohon pada orang tuaku
Takkan mengingkari janji setia selalu

Cinta pada dirimu bagaikan memegang api
Panasnya ku rasakan sampai dalam hati
Janjimu cuma ada di bibir saja
Ku rasakan cinta ini sampai sakit dalam hati

Aku tak akan sedih hidup tanpa dirimu
Aku tak akan merana hidup tanpa dirimu
Jika itu keinginanmu ikhlaskan kepergianku
Aku juga bisa cari yang lebih darimu

INTRO

Aku tak tau apa maunya dirimu
Lama ku tunggu tidak ada kabarmu
Katanya dirimu ada hati yang lain
Tergila gila sama cewek cantik wajahnya

Apa tak ingat janji cinta padaku
Janjimu mau membahagiakan aku
Ketika dirimu memohon pada orang tuaku
Takkan mengingkari janji setia selalu

Cinta pada dirimu bagaikan memegang api
Panasnya ku rasakan sampai dalam hati
Janjimu cuma ada di bibir saja
Ku rasakan cinta ini sampai sakit dalam hati

Aku tak akan sedih hidup tanpa dirimu
Aku tak akan merana hidup tanpa dirimu
Jika itu keinginanmu ikhlaskan kepergianku
Aku juga bisa cari yang lebih darimu