Lirik Lagu Gempung - Nanda Feraro



Judul Lagu : Gempung
Ciptaan : Angga Samudra
Penyanyi : Nanda Feraro
Genre : Banyuwangi

Lirik Gempung


Isun sing bakale maning
Demen nong riko
Demen nong riko

Isun sing katene maning
Nyepuro riko
Nyepuro riko
Selawase

INTRO

Wes cukup
Uwes cukup semene baen
Riko ngobong ati
Uwes barak wowo ring dodo

Sing ono
Wes sing ono sepuro maning
Bolak balik riko
Nyulayani janji riko

Sampek sampek rasane
Koyo gempung ati iki

Isun sing bakale maning
Demen nong riko
Demen nong riko

Isun sing katene maning
Nyepuro riko
Nyepuro riko
Selawase

INTRO

Sampek sampek rasane
Koyo gempung ati iki

Isun sing bakale maning
Demen nong riko
Demen nong riko

Isun sing katene maning
Nyepuro riko
Nyepuro riko

Isun sing bakale maning
Demen nong riko
Demen nong riko

Isun sing katene maning
Nyepuro riko
Nyepuro riko
Selawase

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM