Lirik Lagu Entenono - Didi Kempot

Wes meneng ojo podo nangis Lungaku mung sedelo Aku pingin makaryo Mugo mugo ora ono rubedo... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul Lagu : Entenono
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Entenono - Didi Kempot


We ... s
Wes meneng ojo podo nangis
Lungaku mung sedelo
Aku pingin makaryo
Mugo mugo ora ono rubedo

Sing tak suwun dongamu
Sak suwene lungaku
Percoyo karo aku
Entenono nganti sak tekaku

INTRO

Mugo mugo biso klakon karepku
Kanggo kowe ugo kanggo aku

Sing tak suwun donga pamujimu
Sak suwene sak suwene lungaku

Entenono nganti sak tekaku
Entenono nganti sak tekaku

INTRO

Sing tak suwun dongamu
Sak suwene lungaku
Percoyo karo aku
Entenono nganti sak tekaku

INTRO

Mugo mugo biso klakon karepku
Kanggo kowe ugo kanggo aku

Sing tak suwun donga pamujimu
Sak suwene sak suwene lungaku

Entenono nganti sak tekaku
Entenono nganti sak baliku

Sing tak suwun donga pamujimu
Sak suwene sak suwene lungaku

Entenono nganti sak tekaku
Entenono nganti sak baliku

Ojo nangis
Percoyo aku

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053