Lirik Lagu Eling Eling - Didi Kempot



Judul Lagu : Eling Eling
Ciptaan : -
Lirik : Heri S.
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Campursari Religi

Lirik Eling Eling - Didi Kempot


Eling eling siro manungso
Sing urip neng alam ndunyo
Jo podo mung mikir bondho
Akherate terus di lalekno

Koor

Mengko yen ajal wis teko
Kabeh ra biso semoyo
Ngejokno opo ngundurno
Urip iki mung sedelo

Koor

INTRO

Eling eling poro manungso
Jo nganti do podo leno
Ora ono sing di gowo
Kejobo telung perkoro

Koor

Sodhakoh sing kanthi lilo
Apike ilmu tularno
Bocah sing gelem ndedungo
Keslamatane wong tuo

Koor

INTRO

Eling eling siro manungso
Sing urip neng alam ndunyo
Jo podo mung mikir bondho
Akherate terus di lalekno

Koor

Mengko yen ajal wis teko
Kabeh ra biso semoyo
Ngejokno opo ngundurno
Urip iki mung sedelo

Koor

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM