Lirik Lagu Eling Eling - Didi Kempot

Lirik Lagu "Eling Eling" dari Didi Kempot. Lagu ini merupakan lagu Campursari Religi. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Eling Eling - Didi Kempot

Lirik Didi Kempot - Eling Eling


Judul Lagu : Eling Eling
Penyanyi : Didi Kempot
Lirik : Heri S.
Genre : Campursari Religi

Lirik Eling Eling


Eling eling siro manungso
Sing urip neng alam ndunyo
Jo podo mung mikir bondho
Akherate terus di lalekno

Koor

Mengko yen ajal wis teko
Kabeh ra biso semoyo
Ngejokno opo ngundurno
Urip iki mung sedelo

Koor

Eling eling poro manungso
Jo nganti do podo leno
Ora ono sing di gowo
Kejobo telung perkoro

Koor

Sodhakoh sing kanthi lilo
Apike ilmu tularno
Bocah sing gelem ndedungo
Keslamatane wong tuo

Koor

Eling eling siro manungso
Sing urip neng alam ndunyo
Jo podo mung mikir bondho
Akherate terus di lalekno

Koor

Mengko yen ajal wis teko
Kabeh ra biso semoyo
Ngejokno opo ngundurno
Urip iki mung sedelo

Koor