Lirik Lagu Dalan Anyar - Nella Kharisma

Kembang tebu sing mabur kanginan Saksi bisu sing dadi kenangan Prasetyamu kuwi mung kiasan Tresnomu saiki wis ilang... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul Lagu : Dalan Anyar
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Dalan Anyar - Nella Kharisma


Kembang tebu sing mabur kanginan
Saksi bisu sing dadi kenangan
Prasetyamu kuwi mung kiasan
Tresnomu saiki wis ilang

Neng dalan anyar kowe karo sopo
Aku ngerti dewe ning ngarepe moto
Neng dalan anyar kowe karo sopo
Neng kulon terminal Kertonegoro Ngawi

INTRO

Kembang tebu sing neng sawah nggrudo
Ora garing senadyan mongso ketigo
Tansah eling jamane semono
Neng kulon terminal Kertonegoro

Neng dalan anyar kowe karo sopo
Aku ngerti dewe ning ngarepe moto
Neng dalan anyar kowe karo sopo
Neng kulon terminal Kertonegoro Ngawi

INTRO

Kembang tebu sing neng sawah nggrudo
Ora garing senadyan mongso ketigo
Tansah eling jamane semono
Neng kulon terminal Kertonegoro

Neng dalan anyar kowe karo sopo
Aku ngerti dhewe neng ngarepe moto
Neng dalan anyar kowe karo sopo
Neng kulon terminal kKertonegoro

Neng dalan anyar kowe karo sopo
Aku ngerti dhewe neng ngarepe moto
Neng dalan anyar kowe karo sopo
Neng kulon terminal Kertonegoro ngawi

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053