Lirik Lagu Aduh Gusti - Janur Kuning



Judul Lagu : Aduh Gusti
Ciptaan : Abung
Penyanyi : Janur Kuning
Genre : Dangdut

Lirik Aduh Gusti - Janur Kuning


Wes tak rewangi
Ora mangan ora ngombe ora turu
Jane awakku tresno sliramu
Bocah bagus kumbange desoku

Wes sak mestine
Kowe ngerti kowe weruh kekarepanku
Mung siji sliramu gandolane ati
Tak enteni nganti tumekane pati

Aduh gusti
Rungokno tangise atiku iki
Aduh gusti
Cedakno slirane sing tak impi impi

Rino klawan wengi
Mung nggudo atiku
Bocah bagus balesen tresnoku

INTRO

Wes sak mestine
Kowe ngerti kowe weruh kekarepanku
Mung siji sliramu gandolane ati
Tak enteni nganti tumekane pati

Aduh gusti
Rungokno tangise atiku iki
Aduh gusti
Cedakno slirane sing tak impi impi

Rino klawan wengi
Mung nggudo atiku
Bocah bagus balesen tresnoku

Rino klawan wengi
Mung nggudo atiku
Bocah bagus balesen tresnoku

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM