Lirik Lagu Aduh Gusti - Janur Kuning

Wes tak rewangi Ora mangan ora ngombe ora turu Jane awakku tresno sliramu Bocah bagus kumbange desoku... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Aduh Gusti - Janur Kuning


Judul Lagu : Aduh Gusti
Ciptaan : Abung
Penyanyi : Janur Kuning
Genre : Dangdut

Lirik Aduh Gusti - Janur Kuning


Wes tak rewangi
Ora mangan ora ngombe ora turu
Jane awakku tresno sliramu
Bocah bagus kumbange desoku

Wes sak mestine
Kowe ngerti kowe weruh kekarepanku
Mung siji sliramu gandolane ati
Tak enteni nganti tumekane pati

Aduh gusti
Rungokno tangise atiku iki
Aduh gusti
Cedakno slirane sing tak impi impi

Rino klawan wengi
Mung nggudo atiku
Bocah bagus balesen tresnoku

INTRO

Wes sak mestine
Kowe ngerti kowe weruh kekarepanku
Mung siji sliramu gandolane ati
Tak enteni nganti tumekane pati

Aduh gusti
Rungokno tangise atiku iki
Aduh gusti
Cedakno slirane sing tak impi impi

Rino klawan wengi
Mung nggudo atiku
Bocah bagus balesen tresnoku

Rino klawan wengi
Mung nggudo atiku
Bocah bagus balesen tresnoku