Lirik Lagu Wong Ra Duwe - Didi Kempot


Judul Lagu : Wong Ra Duwe
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Pop

Lirik Wong Ra Duwe - Didi Kempot


Koyo ngene rasane
Lakoning uripku
Awan panas ndrandang
Wengi adem tenan
Mlaku golek pangan

Urip adoh wong tuwo
Pancene rekoso
Turu ora nggenah
Ora duwe omah
Seprene lawase

Dadi wong ra duwe
Koyo ngene rekasane
Weteng luwe
Turu dewe
Kabeh do ngece

Duh Gusti kang agung
Mugi enggal paring tulung
Nasib kulo gesang kulo
Enggal luwarno

INTRO

Koyo ngene rasane
Lakoning uripku
Awan panas ndrandang
Wengi adem tenan
Mlaku golek pangan

Dadi wong ra duwe
Koyo ngene rekasane
Weteng luwe
Turu dewe
Kabeh do ngece

Duh Gusti kang agung
Mugi enggal paring tulung
Nasib kulo gesang kulo
Enggal luwarno

Dadi wong ra duwe
Koyo ngene rekasane
Weteng luwe
Turu dewe
Kabeh do ngece

Duh Gusti kang agung
Mugi enggal paring tulung
Nasib kulo gesang kulo
Enggal luwarno

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami Di Contact ini.