Lirik Lagu Udan Wengi - Lena Laksita

Udan gerimis sewengi ora uwis uwis Yen kelingan atiku kepingin nangis Banyu sing tumetes ono ning pipiku Mertandakke gedhene roso tresnoku... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Udan Wengi - Lena Laksita
Judul Lagu : Udan Wengi
Ciptaan : Jo Klithik
Penyanyi : Lena Laksita
Genre : Dangdut

Lirik Udan Wengi


Udan gerimis sewengi ora uwis uwis
Yen kelingan atiku kepingin nangis
Banyu sing tumetes ono ning pipiku
Mertandakke gedhene roso tresnoku

Banyu udan sing netes ono awakku
kroso adem mergo kowe ra neng sandingku
Aku pingin nyeluk jenengmu neng atiku
Duh wong bagus kang dadi pepujanku

Aku kangen aku kangen
Kangen kowe karo kowe
Koyo ngene oh rasane
Ora biso tak lalekke

Aku kangen aku kangen
Kangen kowe karo kowe
Koyo ngene oh rasane
Ora biso tak lalekke

Jenengmu isih tak simpen neng atiku
Tresnomu isih tak simpen neng atiku

INTRO

Udan gerimis sewengi ora uwis uwis
Yen kelingan atiku kepingin nangis
Banyu sing tumetes ono ning pipiku
Mertandakke gedhene roso tresnoku

Banyu udan sing netes ono awakku
kroso adem mergo kowe ra neng sandingku
Aku pingin nyeluk jenengmu neng atiku
Duh wong bagus kang dadi pepujanku

Aku kangen aku kangen
Kangen kowe karo kowe
Koyo ngene oh rasane
Ora biso tak lalekke

Aku kangen aku kangen
Kangen kowe karo kowe
Koyo ngene oh rasane
Ora biso tak lalekke

Jenengmu isih tak simpen neng atiku
Tresnomu isih tak simpen neng atiku