13 Agt 2017


Judul Lagu : Tutupe Wirang
Ciptaan : -
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut Banyuwangi

Lirik Tutupe Wirang - Nella Kharisma


Sun mung biso ngucap sepuro
Nong raino bengi rupo bingung hang ngemuli
Arep terus terang isun sing mentolo
Masio ring batin isun kesikso

Dudu welase hang sun karepno
Dudu arane hang isun impekno
Ono wong liyo hang manggon nong ati
Saiki menyang embuh nong endi

INTRO

Welas isun hang ilang
Kegowo angin nong awang awang
Sing gampang ngganteni kembang sun hang ilang
Riko hang dadi tutupe wirang

INTRO

Sun mung biso ngucap sepuro
Nong raino bengi rupo bingung hang ngemuli
Arep terus terang isun sing mentolo
Masio ring batin isun kesikso

Dudu welase hang sun karepno
Dudu arane hang isun impekno
Ono wong liyo hang manggon nong ati
Saiki menyang embuh nong ngendi

INTRO

Welas isun hang ilang
Kegowo angin nong awang awang
Sing gampang ngganteni kembang sun hang ilang
Riko hang dadi tutupe wirang

Welas isun hang ilang
Kegowo angin nong awang awang
Sing gampang ngganteni kembang sun hang ilang
Riko hang dadi tutupe wirang