Lirik Lagu TulungAgung Kediri - Nella Kharisma

Lirik Lagu "Tulung Agung Kediri" dari Nella Kharisma. Lagu ini merupakan lagu dangdut koplo baru 2017. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu TulungAgung Kediri - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - TulungAgung Kediri


Judul Lagu : TulungAgung Kediri
Penyanyi : Nella Kharisma
Ciptaan : -
Genre : Dangdut

Lirik TulungAgung Kediri


Nalikane biyen ngeterke sliramu
Ora tego pisah suwe ra ketemu
Antarane TulungAgung lan Kediri
Nggonmu nangis lohmu aku sing ngusapi

Madep mantep nggonmu bakal niat lungo
Kanggo cukupe bebrayan bale wismo
Neng ra ngiro jebulo malah mentolo
Krungu kabar sliramu nggandeng wong liyo

Antarane TulungAgung lan Kediri
Nggonmu pamit lungo bakal ngati ati
Antarane TulungAgung lan Kediri
Lohmu netes aku mung sabar ngusapi

Pepestine aku kudu koyo ngene
Mbok yo eling janjimu dek biyen kae
Pancen janji kuwi gampang di ucapne
Pungkasane gawe gelo selawase

Nalikane biyen ngeterke sliramu
Ora tego pisah suwe ra ketemu
Antarane TulungAgung lan Kediri
Nggonmu nangis lohmu aku sing ngusapi

Madep mantep nggonmu bakal niat lungo
Kanggo cukupe bebrayan bale wismo
Neng ra ngiro jebulo malah mentolo
Krungu kabar sliramu nggandeng wong liyo

Antarane TulungAgung lan Kediri
Nggonmu pamit lungo bakal ngati ati
Antarane TulungAgung lan Kediri
Lohmu netes aku mung sabar ngusapi

Pepestine aku kudu koyo ngene
Mbok yo eling janjimu dek biyen kae
Pancen janji kuwi gampang di ucapne
Pungkasane gawe gelo selawase