Nalikane biyen ngeterke sliramu Ora tego pisah suwe ra ketemu Antarane TulungAgung lan Kediri Nggonmu nangis lohmu aku sing ngusapi... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul Lagu : TulungAgung Kediri
Ciptaan : -
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik TulungAgung Kediri - Nella Kharisma


Nalikane biyen ngeterke sliramu
Ora tego pisah suwe ra ketemu
Antarane TulungAgung lan Kediri
Nggonmu nangis lohmu aku sing ngusapi

Madep mantep nggonmu bakal niat lungo
Kanggo cukupe bebrayan bale wismo
Neng ra ngiro jebulo malah mentolo
Krungu kabar sliramu nggandeng wong liyo

Antarane TulungAgung lan Kediri
Nggonmu pamit lungo bakal ngati ati
Antarane TulungAgung lan Kediri
Lohmu netes aku mung sabar ngusapi

Pepestine aku kudu koyo ngene
Mbok yo eling janjimu dek biyen kae
Pancen janji kuwi gampang di ucapne
Pungkasane gawe gelo selawase

INTRO

Nalikane biyen ngeterke sliramu
Ora tego pisah suwe ra ketemu
Antarane TulungAgung lan Kediri
Nggonmu nangis lohmu aku sing ngusapi

Madep mantep nggonmu bakal niat lungo
Kanggo cukupe bebrayan bale wismo
Neng ra ngiro jebulo malah mentolo
Krungu kabar sliramu nggandeng wong liyo

Antarane TulungAgung lan Kediri
Nggonmu pamit lungo bakal ngati ati
Antarane TulungAgung lan Kediri
Lohmu netes aku mung sabar ngusapi

Pepestine aku kudu koyo ngene
Mbok yo eling janjimu dek biyen kae
Pancen janji kuwi gampang di ucapne
Pungkasane gawe gelo selawase

Note :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami.
Page : Contact, Facebook : Lorok-TM, Phone / WA : 085203781053