13 Agt 2017

Judul Lagu : Treteg Lembu Peteng
Ciptaan : Heru Kumala
Penyanyi : Dwi Kumala
Genre : Dangdut

Lirik Treteg Lembu Peteng


Neng kutho TulungAgung
Dalan iki ngelingke atiku bingung
Mikerne tresnamu sing ilang
Neng treteg lembu peteng TulungAgung

Tansah eling saben aku nyawang
Kopi cethe sing wis dadi budayane
Lungguh jejer semende pundakku
Karo ngomong yen kowe tresno aku

INTRO

Neng treteg lembu peteng kowe janji
Tresnomu sing gedhe ora bakal lali
Nanging nyatane kowe cidro ing janji
Marang aku sing tansah setyo ngenteni

Treteg lembu peteng iki dadi saksi
Tresnomu sing gedhe ora bakal lali
Panggong Rejo pabrik gulo Mojo Panggong
Kowe cidro janji marang Gusti sing agung

INTRO

Tansah eling saben aku nyawang
Kopi cethe sing wis dadi budayane
Lungguh jejer semende pundakku
Karo ngomong yen kowe tresno aku

INTRO

Neng treteg lembu peteng kowe janji
Tresnomu sing gedhe ora bakal lali
Nanging nyatane kowe cidro ing janji
Marang aku sing tansah setyo ngenteni

Treteg lembu peteng iki dadi saksi
Tresnomu sing gedhe ora bakal lali
Panggong Rejo pabrik gulo Mojo Panggong
Kowe cidro janji marang Gusti sing agung

Baca Juga : Lirik Lagu Neng Ndi Bapakku - Dwi Kumala