19 Agt 2017


Judul Lagu : Tresno Tekane Mati
Ciptaan : Andi Mbendol
Penyanyi : Via Vallen
Genre : Dangdut

Lirik Tresno Tekane Mati - Via Vallen


Aku ra lilo pisah marang sliramu
Mergo omongan dadi salah paham
Janjimu tak patenke ing njero rogo iki
Supoyo tansah kelingan sliramu

Wong lanang liyane ra bakal iso ngganteni
Jenengmu tak ukir sak jroning ati

Pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati
Dongaku ra bakal mandeg sak durung sliramu bali
Tok doake ora popo tresnaku tekaning mati
Sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati
Neng atimu

INTRO

Sadarmu tak enteni nganti tekan saiki
Yen pancen kowe kroso gek ndang bali
Aku ra doyan mangan yen kepikir sliramu
Aku ra pengen ngopo ngopo
Pengene mung ketemu

Wis setahun aku mesti ngenteni tekamu
Sliramu kegowo njero ipenku

Pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati
Dongaku ra bakal mandeg sak durung sliramu bali
Tok doake ora popo tresnaku tekaning mati
Sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati

Pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati
Dongaku ra bakal mandeg sak durung sliramu bali
Tok doake ora popo tresnaku tekaning mati
Sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati
Neng atimu

INTRO

Sadarmu tak enteni nganti tekan saiki
Yen pancen kowe kroso gek ndang bali
Aku ra doyan mangan yen kepikir sliramu
Aku ra pengen ngopo ngopo
Pengene mung ketemu

Wis setahun aku mesti ngenteni tekamu
Sliramu kegowo njero ipenku

Pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati
Dongaku ra bakal mandeg sak durung sliramu bali
Tok doake ora popo tresnaku tekaning mati
Sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati

Pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati
Dongaku ra bakal mandeg sak durung sliramu bali
Tok doake ora popo tresnaku tekaning mati
Sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati
Neng atimu

Baca Juga : Lirik Lagu Gregesi - Via Vallen