Lirik Lagu Tresno Marang Rondo - Nella Kharisma

Mas aku takon ojo ngguyu Mas aku takon ojo nesu Coba to wangsulono... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Tresno Marang Rondo - Nella Kharisma


Judul Lagu : Tresno Marang Rondo
Ciptaan : Arya Satria
Penyanyi : Nella Kharisma ft Cak Rul
Genre : Dangdut

Lirik Tresno Marang Rondo - Nella Kharisma ft Cak Rul


Pr :
Mas aku takon ojo ngguyu
Mas aku takon ojo nesu
Coba to wangsulono

Lk :
Dhik kowe arep takon opo
Mbok ojo gawe bingung atiku
Munio arep takon opo

Pr :
Mas opo bener kowe tresno
Akeh perawan kok malah milih rondo
Aku wedi mbok gawe kuciwo

Lk :
Dhik tresnaku tanpo upomo
Ora perduli prawan utowo rondo
Wong tresno kuwi gandengane roso

INTRO

Pr :
Ojo kesusu mas kowe ngomong tresno
Wong akeh perawan sing neng njobo kono
Aku emoh mas mung digawe ampiran
Opo maneh tresnamu ora tenanan

Lk :
Dhik tresnaku tresno tenanan
Aku kepengen wong loro urip bebarengan
Senajan aku joko sliramu rondo
Aku wis siap najan tresno marang rondo

INTRO

Pr :
Ojo kesusu mas kowe ngomong tresno
Wong akeh perawan sing neng njobo kono
Aku emoh mas mung digawe ampiran
Opo maneh tresnamu ora tenanan

Lk :
Dhik tresnaku tresno tenanan
Aku kepengen wong loro urip bebarengan
Senajan aku joko sliramu rondo
Aku wis siap najan tresno marang rondo