Lirik Lagu Tondo Welas - Nella Kharisma

Opo tah kudu gedigi Urip hang isun lakoni Welas hang isun impi Urip bareng dadi siji Saikine ngloro ati... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Tondo Welas - Nella Kharisma


Judul Lagu : Tondo Welas
Ciptaan : Kang Seger
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut Banyuwangi

Lirik Tondo Welas - Nella Kharisma


Opo tah kudu gedigi
Urip hang isun lakoni
Welas hang isun impi
Urip bareng dadi siji
Saikine ngloro ati

Tondo welas hang sun weni
Tibane sing ono arti
Riko hang isun pujo
Saiki wes ngeliyo
Welas nyekso noring dodo

INTRO

Tego riko nyulayani
Welas suci hang wes sun duweni sampek mati
Kurang paran isun iki
Kabeh penjaluk riko yoro wes sun turuti

Kudu kelendi awak sun iki
Myakne roso welas biso dadi siji

INTRO

Opo tah kudu gedigi
Urip hang isun lakoni
Welas hang isun impi
Urip bareng dadi siji
Saikine ngloro ati

Tondo welas hang sun weni
Tibane sing ono arti
Riko hang isun pujo
Saiki wes ngeliyo
Welas nyekso noring dodo

INTRO

Tego riko nyulayani
Welas suci hang wes sun duweni sampek mati
Kurang paran isun iki
Kabeh penjaluk riko yoro wes sun turuti

Kudu kelendi awak sun iki
Myakne roso welas biso dadi siji
Myakne roso welas biso dadi siji