18 Agt 2017

Judul Lagu : Tembang Asmoro
Ciptaan : S. Harsono
Penyanyi : Deviana Safara
Genre : Dangdut

Lirik Tembang Asmoro


Telung tahun rasane koyo ngimpi
Dino dino sing tak liwati
Aku lan sliramu data ginggag sak rekmo
Angrajut tembang tembange asmoro

Naliko iku rembulane ndadari
Angine tasah setyo ngancani
Tak rengkuh atimu tak regem tresnamu
Sineksenan kae lintange mlaku

INTRO

Nanging saiki wis bedo karo ndek wingi
Kowe ninggal lungo tanpo ngabari
Kekesing atiku koyo putung rasane
Jarene kowe lungo sak lawase

Yo mung esemu lan ngguyumu kang pungkasan
Pranyoto kowe mung ninggal katresnan
Koyo ra percoyo nanging iki pancen nyoto
Sliramu sowan marang kang Kuwoso

Mugo mugo Gusti tansah ngayomi
Tininggal wong seng tak tresnani
Yo mung pamujiku sing biso tak ucapake
Ora kleru nggonmu mlaku neng ngersane

INTRO

Naliko iku rembulane ndadari
Angine tasah setyo ngancani
Tak rengkuh atimu tak regem tresnamu
Sineksenan kae lintange mlaku

INTRO

Nanging saiki wis bedo karo ndek wingi
Kowe ninggal lungo tanpo ngabari
Kekesing atiku koyo putung rasane
Jarene kowe lungo sak lawase

Yo mung esemu lan ngguyumu kang pungkasan
Pranyoto kowe mung ninggal katresnan
Koyo ra percoyo nanging iki pancen nyoto
Sliramu sowan marang kang Kuwoso

Mugo mugo Gusti tansah ngayomi
Tininggal wong seng tak tresnani
Yo mung pamujiku sing biso tak ucapake
Ora kleru nggonmu mlaku neng ngersane
Ora kleru nggonmu mlaku neng ngersane