Lirik Lagu Tego (Jithul S) - Rina Amelia

Kebangeten urip iki Sak bendino bojo ngrusak ati Wong urip sak umpomo Mbok yo eling rikolo semono... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul Lagu : Tego
Ciptaan : Jithul S.
Penyanyi : Rina Amelia
Genre : Dangdut

Lirik Lagu Tego


Kebangeten urip iki
Sak bendino bojo ngrusak ati
Wong urip sak umpomo
Mbok yo eling rikolo semono

Udan katon rimis rimis
Wanci ratri kairingan tangis
Sumendal moyang atiku
Yen anyawang nasibe anakmu

Tak rewangi
Nyambut gawe esuk mulih wengi
Saikine kowe tego tegel angloncati

Opo wis pancen nasibku
Yen sliramu ninggalke awakku
Kowe keno tego aku
Nanging ojo tego karo anakmu

INTRO

Kebangeten urip iki
Sak bendino bojo ngrusak ati
Wong urip sak umpomo
Mbok yo eling rikolo semono

Udan katon rimis rimis
Wanci ratri kairingan tangis
Sumendal moyang atiku
Yen anyawang nasibe anakmu

Tak rewangi
Nyambut gawe esuk mulih wengi
Saikine kowe tego tegel angloncati

Opo wis pancen nasibku
Yen sliramu ninggalke awakku
Kowe keno tego aku
Nanging ojo tego karo anakmu

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053