Lirik Lagu Syiir Tanpo Waton - Eny Sagita

Astaghfirulloh robbal baroyaa Astaghfirulloh minal khothoya Robbi zidni 'ilman nafi'a Wawafiqni 'amalan sholihan... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul Lagu : Syiir Tanpo Waton
Ciptaan : KH. Moh. Nizam
Penyanyi : Eny Sagita ft Cak Rul
Genre : Dangdut Religi

Lirik Syiir Tanpo Waton


Ft :
Astaghfirulloh robbal baroyaa
Astaghfirulloh minal khothoya
Robbi zidni 'ilman nafi'a
Wawafiqni 'amalan sholihan

Ya roshulalloh salamun 'alaik
Ya rofi 'asyani waddaroji
'Atfatayaji rotal 'alaami
Ya uhailaljuu diwal kharomi
Ya uhailaljuu diwal kharomi

Pr :
Ngawiti ingsun nglaras syiiran
Kelawan muji pareng pengeran
Kang paring rohmat lan kenikmatan
Rino wengine tanpo pitungan
Rino wengine tanpo pitungan

Lk :
Duh bolo konco prio wanito
Ojo mung ngaji syareat bloko
Gur pinter dongeng nulis lan moco
Tembe mburine bakal sengsoro
Tembe mburine bakal sengsoro

Pr :
Akeh kang apal Qur'an Hadiste
Seneng ngafirke marang liyane
Kafire dewe ra digatekke
Yen isih kotor ati akale
Yen isih kotor ati akale

Lk :
Gampang kabujuk nafsu angkoro
Ing pepaese gebyare ndunyo
Iri lan meri sugihe tonggo
Mulo atine peteng lan nisto
Mulo atine peteng lan nisto

Pr :
Ayo sedulur jo nglalekake
Wajibe ngaji sak pranatane
Nggo ngandelake iman tauhide
Baguse sangu mulyo matine
Baguse sangu mulyo matine

Lk :
Kang aran sholeh bagus atine
Kerono mapan sari ilmune
Laku torekot lan ma'rifate
Ugo hakekot manjing rasane
Ugo hakekot manjing rasane

INTRO

Pr :
Alqur'an qodim wahyu minulyo
Tanpo tinulis iso diwoco
Iku wejangan guru waskito
Den tancep ake ing njero dodo
Den tancep ake ing njero dodo

Lk :
Kumantel ati lan pikiran
Mrasuk ing badan kabeh njeroan
Mukjizat rosul dadi pedoman
Minongko dalan manjinge iman
Minongko dalan manjinge iman

Pr :
Kelawan Alloh kang maha suci
Kuduh rangkulan rino lan wengi
Di tirakati di riadhoi
Dzikir lan suluk jo nganti lali
Dzikir lan suluk jo nganti lali

Lk :
Uripe ayem rumongso aman
Dununge roso tondo yen iman
Sabar nerimo senajan paspasan
Kabeh tinakdir saking pengeran
Kabeh tinakdir saking pengeran

Pr :
Kelawan konco dulur lan tonggo
Kang podo rukun ojo daksio
Iku sunnahe rosul kang mulyo
Nabi Muhammad panutan kito
Nabi Muhammad panutan kito

Lk :
Ayo nglakoni sekabeane
Alloh kang bakal ngangkat drajate
Senajan ashor toto dhohire
Ananging mulyo makom drajate
Ananging mulyo makom drajate

Pr :
Lamun palastro ing pungkasane
Ora kesasar roh lan sukmane
Den gadang Alloh syuargo manggone
Utuh mayite ugo ulese
Utuh mayite ugo ulese

Ft :
Ya roshulalloh salamun 'alaik
Ya rofi 'asyani waddaroji
'Atfatayaji rotal 'alaami
Ya uhailaljuu diwal kharomi
Ya uhailaljuu diwal kharomi

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053