18 Agt 2017

Judul Lagu : Sun Tutup Lawang Ati
Ciptaan : Lasio
Penyanyi : Lilis Fernanda
Genre : Dangdut Banyuwangi

Lirik Sun Tutup Lawang Ati


Seng biso sun tahan maning
Tetese eluh moto iki
Rosone koyo di siram geni

Kariyo tego riko
Gawe ngersulane dodo
Nong ngarep moto
Demenan ambi wong liyo

Manggan manggane
Seru welase
Tapi nyatane
Luput nong janjine

Sun tutup lawang ati
Kanggo riko hang nglarani
Bathin iki wes cukup ngerasakno perih

Wujud welas sun hang suci
Riko gawe maruh ati
Mugi gusti hang mbales
Liwat karmane riko biso ngerasakno

INTRO

Seng biso sun tahan maning
Tetese eluh moto iki
Rosone koyo di siram geni

Kariyo tego riko
Gawe ngersulane dodo
Nong ngarep moto
Demenan ambi wong liyo

Manggan manggane
Seru welase
Tapi nyatane
Luput nong janjine

Sun tutup lawang ati
Kanggo riko hang nglarani
Bathin iki wes cukup ngerasakno perih

Wujud welas sun hang suci
Riko gawe maruh ati
Mugi gusti hang mbales
Liwat karmane riko biso ngerasakno

INTRO

Sun tutup lawang ati
Kanggo riko hang nglarani
Bathin iki wes cukup ngerasakno perih

Wujud welas sun hang suci
Riko gawe maruh ati
Mugi gusti hang mbales
Liwat karmane riko biso ngerasakno

Sun tutup lawang ati
Kanggo riko hang nglarani
Bathin iki wes cukup ngerasakno perih

Wujud welas sun hang suci
Riko gawe maruh ati
Mugi gusti hang mbales
Liwat karmane riko biso ngerasakno