Lirik Lagu Sigarane Jiwo - Nella Kharisma



Judul Lagu : Sigarane Jiwo
Ciptaan : -
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Sigarane Jiwo - Nella Kharisma


Nadyan wis lilo njeroning ati
Nadyan wis lilo ning dodo iki
Nanging ra biso nglalangi
Tresno marang sliramu

Sewu tresno wes tak liwati
Pirang ati wes tak goleki
Nanging isih ra biso
Nemoke tresno sejati

Tresnoku mung sliramu
Nadyan wes ilang katresnanmu
Nanging tansah
Dadi sigarane jiwoku

Sak tenane lilo aku ra lilo
Nglalekake tresnomu njero atiku
Sak tenane aku iseh ra biso
Ninggalake sliramu soko atiku

Sak tenane lilo aku ra lilo
Nglalekake tresnomu njeroning atiku
Mergo amung tansah ning tresnoku
Mung sliramu sigarane jiwoku

INTRO

Nadyan wis lilo njeroning ati
Nadyan wis lilo ning dodo iki
Nanging ra biso nglalangi
Tresno marang sliramu

Sewu tresno wes tak liwati
Pirang ati wes tak goleki
Nanging isih ra biso
Nemoke tresno sejati

Tresnoku mung sliramu
Nadyan wes ilang katresnanmu
Nanging tansah
Dadi sigarane jiwoku

Sak tenane lilo aku ra lilo
Nglalekake tresnomu njero atiku
Sak tenane aku iseh ra biso
Ninggalake sliramu soko atiku

Sak tenane lilo aku ra lilo
Nglalekake tresnomu njeroning atiku
Mergo amung tansah ning tresnoku
Mung sliramu sigarane jiwoku
Mung sliramu sigarane jiwoku

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM