Lirik Lagu Ponorogo Nyimpen Tresno - Kiki Malistiana


Judul Lagu : Ponorogo Nyimpen Tresno
Ciptaan : Jo Klithik
Penyanyi : Kiki Malistiana
Genre : Dangdut

Lirik Ponorogo Nyimpen Tresno


Kowe lungo ora kondo
Njur lungamu karo sopo
Aku sing mbok tinggal dewe
Ora ono kancane

Sworo manuk emprit granthil
Sing mencok neng uwit kates
Tresnoku tansah kumanthil
Yen kelingan kepingin mbrebes

Neng alun alun Ponorogo
Kowe kondo tresnamu bakal setyo
Neng alun alun Ponorogo
Kowe kondo tresnamu bakal mok jogo

Tresno iki nganti tumekane pati
Mugo Gusti
Ngijabahi

INTRO

Sworo manuk emprit granthil
Sing mencok neng uwit kates
Tresnoku tansah kumanthil
Yen kelingan kepingin mbrebes

Neng alun alun Ponorogo
Kowe kondo tresnamu bakal setyo
Neng alun alun Ponorogo
Kowe kondo tresnamu bakal mok jogo

Tresno iki nganti tumekane pati
Mugo Gusti
Ngijabahi

INTRO

Sworo manuk emprit granthil
Sing mencok neng uwit kates
Tresnoku tansah kumanthil
Yen kelingan kepingin mbrebes

Neng alun alun Ponorogo
Kowe kondo tresnamu bakal setyo
Neng alun alun Ponorogo
Kowe kondo tresnamu bakal mok jogo

Tresno iki nganti tumekane pati
Mugo Gusti
Ngijabahi

Tresno iki nganti tumekane pati
Mugo Gusti
Ngijabahi

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM