Lirik Lagu Picek Ati - Vita Alvia

Mulo kadung ati wis kesengsem Bertowali rasane madu Ati picek sng biso mbedakaken Welas setuhune setuhune welas Welas suci... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Picek Ati - Vita Alvia

Judul Lagu : Picek Ati
Ciptaan : -
Penyanyi : Vita Alvia
Genre : Banyuwangi

Lirik Picek Ati - Vita Alvia


Mulo kadung ati wis kesengsem
Bertowali rasane madu
Ati picek sng biso mbedakaken
Welas setuhune setuhune welas
Welas suci

Sing kepikir sun bengen bengene
Ndemeni riko mung ulih roso loro
Opo riko anggep atinisun
Teko wojo hang sing biso
Ngerasakaken lorone ati

Sing kepikir sun bengen bengene
Ndemeni riko mung ulih roso loro
Opo riko anggep atinisun
Teko wojo hang sing biso
Ngerasakaken perihe ati

Mulo kadung ati wis kesengsem
Bertowali rasane madu
Ati picek sng biso mbedakaken
Welas setuhune setuhune welas
Welas suci

Sing kepikir sun bengen bengene
Ndemeni riko mung ulih roso loro
Opo riko anggep atinisun
Teko wojo hang sing biso
Ngerasakaken lorone ati

Sing kepikir sun bengen bengene
Ndemeni riko mung ulih roso loro
Opo riko anggep atinisun
Teko wojo hang sing biso
Ngerasakaken perihe ati