Lirik Lagu Pager Ayu - Vita KDI

Lirik Lagu "Pager Ayu" dari Vita KDI. Lagu ini merupakan lagu dangdut koplo populer 2017. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Pager Ayu - Vita KDI

Lirik Vita KDI - Pager Ayu


Judul Lagu : Pager Ayu
Penyanyi : Vita KDI
Ciptaan : -
Genre : Dangdut

Lirik Pager Ayu


Ngapuranen yen durung biso nemoni
Lan ugo ora mergo aku wis lali
Tresno sing neng ati isih tetep tak ugemi
Nganti suk kapan aku ra bakal lali

Abot sanggane lakon katresnanku
Bebasan nggayuh lintang langit sap pitu
Senadyan ra biso nyelaki roso tresnoku
Aku ra bakal nglanggar pagering ayu

Kembang sing tak tandur
Rong puluh tahun kepungkur
Urip mulyo senadyan atiku ajur

Rino tak sirami
Wengi ra kendat memuji
Nanging aku ra klakon biso nduweni

Tak lilakno senadyan abot batinku
Wis pinesti dadi garising uripku
Senadyan ra biso nyelaki roso tresnoku
Aku ra bakal nglanggar pagering ayu

Abot sanggane lakon katresnanku
Bebasan nggayuh lintang langit sap pitu
Senadyan ra biso nyelaki roso tresnoku
Aku ra bakal nglanggar pagering ayu

Kembang sing tak tandur
Rong puluh tahun kepungkur
Urip mulyo senadyan atiku ajur

Rino tak sirami
Wengi ra kendat memuji
Nanging aku ra klakon biso nduweni

Tak lilakno senadyan abot batinku
Wis pinesti dadi garising uripku
Senadyan ra biso nyelaki roso tresnoku
Aku ra bakal nglanggar pagering ayu
Aku ra bakal nglanggar pagering ayu

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053