Lirik Lagu Ojo Kemayu - Nella Kharisma



Judul Lagu : Ojo Kemayu
Ciptaan : Sukir Genk
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut Reggae

Lirik Ojo Kemayu - Nella Kharisma


Ojo diseneni, yen aku ra ngerti
Mbokyo dikandani, supayane ngerti
Opo aku salah, yen kepingin nyanyi
Yen ra gelem kalah, ayo melu nyanyi

Bekonang Sukoharjo uyeehhh
Tuku wedang kleru lengo
Yen sayang tresnanono uyeehhh
Ojo ngece banjur lungo

Ojo kemayu mbakyuyuyu
Ojo kemayu mbakyuyuyu
Jare ra seneng

Ning melu njoget mbakyuyuyu
Ning melu goyang mbakyuyuyu
Jare ra seneng

Ojo kemayu

INTRO

Ojo diseneni, yen aku ra ngerti
Mbokyo dikandani, supayane ngerti
Opo aku salah, yen kepingin nyanyi
Yen ra gelem kalah, ayo melu nyanyi

Mediun Ponorogo uyeehhh
Kudu sabar lan prasojo
Yen sayang tresnanono woyoyoyoyoyoh
Ojo ngece banjur lungo

Ojo kemayu mbakyuyu
Ojo kemayu mbakyuyu
Jare ra seneng

Ning melu njoget mbakyuyuyu
Ning melu goyang mbakyuyuyu
Jare ra seneng

Ojo kemayu

INTRO

Ojo diseneni, yen aku ra ngerti
Mbokyo dikandani, supayane ngerti
Opo aku salah, yen kepingin nyanyi
Yen ra gelem kalah, ayo melu nyanyi

Mediun Ponorogo uyeehhh
Kudu santun lan prasojo
Yen sayang tresnanono woyoyoyoyoyoh
Ojo ngece banjur lungo

Ojo kemayu mbakyuyu
Ojo kemayu mbakyuyu
Jare ra seneng

Ning melu njoget mbakyuyuyu
Ning melu goyang mbakyuyuyu
Jare ra seneng

Ojo kemayu mbakyuyuyu
Ojo kemayu mbakyuyuyu
Jare ra seneng

Ning naksir aku mbakyuyuyu
Ning seneng aku mbakyuyuyu
Jare ra seneng

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM