Lirik Lagu Nyelintut - Ratna Antika


Judul Lagu : Nyelintut
Ciptaan : -
Penyanyi : Ratna Antika
Genre : Dangdut

Lirik Nyelintut - Ratna Antika


Iseng iseng nyelintut biso takabul
Yen kebak blesingan dadine kelbut
Yen ora tahan ndangan cepetan ngebut
Nafsu paiman ben ora gampang kebacut

Pesene simbok ojo sampek kowe demok
Yen panggah demok pancen dasar kuping kopok
Kuwi wong wedok ojo mbok padakke kodok
Moro mbok dekep engko ngandung malah kapok

Kowe pisan wong wedok ojo lholak lholok
Lek di rayu cowok ojo langsung nemplok
Ojo dadi gampangan malah ngandung tenan
Lek di tinggal melayu malah gendeng dewean

INTRO

Iseng iseng nyelintut biso takabul
Yen kebak blesingan dadine kelbut
Yen ora tahan ndangan cepetan ngebut
Nafsu paiman ben ora gampang kebacut

Pesene simbok ojo sampek kowe demok
Yen panggah demok pancen dasar kuping kopok
Kuwi wong wedok ojo mbok padakke kodok
Moro mbok dekep engko ngandung malah kapok

Kowe pisan wong wedok ojo lholak lholok
Lek di rayu cowok ojo langsung nemplok
Ojo dadi gampangan malah ngandung tenan
Lek di tinggal melayu malah gendeng dewean

Kowe pisan wong wedok ojo lholak lholok
Lek di rayu cowok ojo langsung nemplok
Ojo dadi gampangan malah ngandung tenan
Lek di tinggal melayu malah gendeng dewean

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053