12 Agt 2017

Judul Lagu : No
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik No - Didi Kempot


No, ora ngono
Sing tak karepke
Ora koyo ngono

Oh no, ojo ngono
Yen wis ra tresno
Ojo ngumbar suworo

Sing apik kok lalekke
Sing olo kok critakke

No no no no no, ojo ngono
No no no no no, ora ngono
No no no no no, ojo ngono
No no no no no, ora ngono

INTRO

Kowe pancen pinter gawe ukoro
Nganti di rungokke uwong sak dunyo
Kowe pancen pinter gawe cerito
Yen ora tresno ojo koyo ngono

Ora ngono
Sing tak karepke
Ora koyo ngono

Oh no, ojo ngono
Yen wis ra tresno
Ojo ngumbar suworo

Sing apik kok lalekke
Sing olo kok critakke

No no no no no, ora ngono
No no no no no, ojo ngono
No no no no no, ora ngono
No no no no no, ojo ngono

INTRO

Kowe pancen pinter gawe ukoro
Nganti di rungokke uwong sak dunyo
Kowe pancen pinter gawe cerito
Yen ora tresno ojo koyo ngono

Ora ngono
Sing tak karepke
Ora koyo ngono

Oh no, ojo ngono
Yen wis ra tresno
Ojo ngumbar suworo