12 Agt 2017

Judul Lagu : Nglimpe
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Pop

Lirik Nglimpe - Didi Kempot


Ora cukup yen mung njaluk ngapuro
Bebasan nangiso nganti sedino
Nadyan mung sedelo nggonmu gawe aku gelo
Nganti seprene mung tansah katon neng moto

Wis ngerti kowe kuwi duwekku
Sawangen cincin sing ono drijimu
Tegane sliramu ngeliyo nglimpekake aku
Andum tresno cetho ono ing ngarepku

Rumangsaku wis bener pilihanku
Rumangsaku sliramu setyo lan tuhu
Rumangsaku yo mung aku sisihanmu
Neng nyatane kowe ngeliyo nglimpe aku

Wewe kedanan s*tan
Weke konco nekat di pangan
Ono wong liyo sing gawe aku sujono
Kowe kepincut s*tan sing gawe memolo

Ora cukup yen mung njaluk ngapuro
Bebasan nangiso nganti sedino
Nadyan mung sedelo nggonmu gawe aku gelo
Nganti seprene mung tansah katon neng moto

INTRO

Rumangsaku wis bener pilihanku
Rumangsaku sliramu setyo lan tuhu
Rumangsaku yo mung aku sisihanmu
Neng nyatane kowe ngeliyo nglimpe aku

Wewe kedanan s*tan
Weke konco nekat di pangan
Ono wong liyo sing gawe aku sujono
Kowe kepincut s*tan sing gawe memolo

Wis ngerti kowe kuwi duwekku
Sawangen cincin sing ono drijimu
Tegane sliramu ngeliyo nglimpekake aku
Andum tresno cetho ono ing ngarepku