Lirik Lagu Ngenteni Tekamu - Jo Klitik

Lirik Lagu "Ngenteni Tekamu" dari Jo Klitik. Lagu ini merupakan lagu dangdut koplo jawa baru 2017. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Ngenteni Tekamu - Jo Klitik

Lirik Jo Klitik - Ngenteni Tekamu


Judul Lagu : Ngenteni Tekamu
Penyanyi : Jo Klitik
Ciptaan : -
Genre : Dangdut

Lirik Ngenteni Tekamu


Koyo ngene rasane
Wong kang lagi nompo pacoban
Yo wis yo wis tak trimakke
Duh sing lahir batin iki
Nanging aku isih ora mangerteni

Opo salah lan dosaku
Nganti batinku keloro loro
Rasane tembus neng dodo
Ora ono sing ngobati
Amung sliramu cah ayu tak anti anti

=== INTRO ===

Kowe ono ngendi
Kowe ono ngendi
Mesakno ta awakku iki

Aku yo nggoleki
Aku yo nggoleki
Cah ayu cepet enggalo bali

Koyo ngene rasane
Wong lagi kelangan
Mugi mugi Gusti enggal paring dalan

=== INTRO ===

Koyo ngene rasane
Wong kang lagi nompo pacoban
Yo wis yo wis tak trimakke
Duh sing lahir batin iki
Nanging aku isih ora mangerteni

Opo salah lan dosaku
Nganti batinku keloro loro
Rasane tembus neng dodo
Ora ono sing ngobati
Amung sliramu cah ayu tak anti anti

=== INTRO ===

Kowe ono ngendi
Kowe ono ngendi
Mesakno ta awakku iki

Aku yo nggoleki
Aku yo nggoleki
Cah ayu cepet enggalo bali

Koyo ngene rasane
Wong lagi kelangan
Mugi mugi Gusti enggal paring dalan

Koyo ngene rasane
Wong lagi kelangan
Mugi mugi Gusti enggal paring dalan