Lirik Lagu Ngenteni Tekamu - Jo Klitik

Koyo ngene rasane Wong kang lagi nompo pacoban Yo wis yo wis tak trimakke Duh sing lahir batin iki Nanging aku isih ora mangerteni... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul Lagu : Ngenteni Tekamu
Ciptaan : -
Penyanyi : Jo Klitik
Genre : Dangdut

Lirik Ngenteni Tekamu - Jo Klitik


Koyo ngene rasane
Wong kang lagi nompo pacoban
Yo wis yo wis tak trimakke
Duh sing lahir batin iki
Nanging aku isih ora mangerteni

Opo salah lan dosaku
Nganti batinku keloro loro
Rasane tembus neng dodo
Ora ono sing ngobati
Amung sliramu cah ayu tak anti anti

INTRO

Kowe ono ngendi
Kowe ono ngendi,
Mesakno ta awakku iki

Aku yo nggoleki
Aku yo nggoleki
Cah ayu cepet enggalo bali

Koyo ngene rasane
Wong lagi kelangan
Mugi mugi Gusti enggal paring dalan

INTRO

Koyo ngene rasane
Wong kang lagi nompo pacoban
Yo wis yo wis tak trimakke
Duh sing lahir batin iki
Nanging aku isih ora mangerteni

Opo salah lan dosaku
Nganti batinku keloro loro
Rasane tembus neng dodo
Ora ono sing ngobati
Amung sliramu cah ayu tak anti anti

INTRO

Kowe ono ngendi
Kowe ono ngendi,
Mesakno ta awakku iki

Aku yo nggoleki
Aku yo nggoleki
Cah ayu cepet enggalo bali

Koyo ngene rasane
Wong lagi kelangan
Mugi mugi Gusti enggal paring dalan

Koyo ngene rasane
Wong lagi kelangan
Mugi mugi Gusti enggal paring dalan

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053