Lirik Lagu Memanik - Vita KDI

Mung sliramu kang dadi maniking kalbu Pindoretno kang katon malelo Tanpo elingmu giyo tansah eling Senadyan adoh rasaku tansah sumande... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Memanik - Vita KDI

Judul Lagu : Memanikmu
Ciptaan : Ki Singo Joyo
Penyanyi : Vita KDI
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Memanikmu


Mung sliramu kang dadi maniking kalbu
Pindoretno kang katon malelo
Tanpo elingmu giyo tansah eling
Senadyan adoh rasaku tansah sumande

Rino wengi aku mung tansah ngenteni
Tan pegato nyidam tetesing tresno
Kang setuhu dadi tetaline
Atiku kang tansah anandang kasmaran

INTRO

Wong kuningkap mung jroning atiku
Asih mung kang ngrekani
Dadi usadane aku kang nandang bronto
Lilanono jagat mring sliramu
Tansah gandeng renteng koyo mimi mintuno

Tak anti kang ning gisik samudro
Lelumbaning asmoro munggah ning prasetyo
Tondho anteping tresno
Sineksenku wong hanggarit mendhung
Atiku kang wuyung yen tak gambuh anglayuh

INTRO

Mung sliramu kang dadi maniking kalbu
Pindoretno kang katon malelo
Tanpo elingmu giyo tansah eling
Senadyan adoh rasaku tansah sumande

Rino wengi aku mung tansah ngenteni
Tan pegato nyidam tetesing tresno
Kang setuhu dadi tetaline
Atiku kang tansah anandang kasmaran

INTRO

Wong kuningkap mung jroning atiku
Asih mung kang ngrekani
Dadi usadane aku kang nandang bronto
Lilanono jagat mring sliramu
Tansah gandeng renteng koyo mimi mintuno

Tak anti kang ning gisik samudro
Lelumbaning asmoro munggah ning prasetyo
Tondho anteping tresno
Sineksenku wong hanggarit mendhung
Atiku kang wuyung yen tak gambuh anglayuh

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053