14 Agt 2017

Judul Lagu : Mas Warsitho (Despacito Versi Jawa)
Ciptaan : -
Penyanyi : Reny Farida
Genre : Dangdut Remix RnB

Lirik Mas Warsito (Despacito Versi Jawa)


Mas... tak takoni kowe njawab po jujuro
Opo welas riko wis sudo
Mas... apuo riko tego ngguweni gundho
Kok cepet ngilang koyok super boy

Ouh yeach...
Tuku iwak pari ndek pasar muncar
Mikir riko atiku sampek buyar
Goro goro riko katut bakul soto
Ouw.. yeach..
yoh...

Tambah suwi pikiranmu ra normal
Utekku panas jare sabar yo yank
Kok yo gampange riko njaluk sepuro

Mas Warsitho soyo suwi soyo raiso di percoyo
Emoh susah mung njaluke urip mulyo
Opo pancen kowe ngarep aku bongko

Mung maido
Yen kowe salah ra gelem di paido
Opo iki carane ngeramut bojo
Pengen rasane kendat ning nduwur klopo

Sak temen temene ati iki ora lilo
Riko ambi wedokan liyo
Kari tego riko mentolo

Aku iki nganti ketoro koyo wong pelo
Sak bendino nggolekno bondho
Setuluse mung kanggo riko

Isuk isuk wis njaluk sambelno kecap lalapan lamtoro
Entek beras tak utangno ngono riko ra nerimo
Sampek sampek aku isin nang keluargane Bambang
Bendino ngutang beras ning tokone pak Bambang
Sampek koyo ngono kowe ra ono sadare
Kiro kiro kirane opo sing bingung mok karepne
Pancene kowe njaluk mok sak benere dewe
Lo moh wes males aku mending tak jiarne

Raiso raiso bakal dadi rondo
Udu David Becham sing iso tuku pulo
Aku wong biasa kerjo isah isah
Pengenku ra pisah urip omah omah

Rasido rasido welas ambi riko
Roso wes ilang minggato minggato
Kowe ra setia milih sama dia
Aku tak ngalah wae
Mending kita pisah

Mas Warsitho soyo suwi soyo raiso di percoyo
Emoh susah mung njaluke urip mulyo
Opo pancen kowe ngarep aku bongko

Mung maido
Yen kowe salah ra gelem di paido
Opo iki carane ngeramut bojo
Pengen rasane kendat ning nduwur klopo

Sak temen temene ati iki ora lilo
Riko ambi wedokan liyo
Kari tego riko mentolo

Aku iki nganti ketoro koyo wong pelo
Sak bendino nggolekno bondho
Setuluse mung kanggo riko

Mas Warsitho soyo suwi soyo raiso di percoyo
Emoh susah mung njaluke urip mulyo
Opo pancen kowe ngarep aku bongko

Mung maido
Yen kowe salah ra gelem di paido
Opo iki carane ngeramut bojo
Pengen rasane kendat ning nduwur klopo

Rasido rasido welas ambi riko
Roso wes ilang minggato minggato
Kowe ra setia milih sama dia
Aku tak ngalah wae
Mending kita pisah

Mas Warsitho soyo suwi soyo raiso di percoyo
Emoh susah mung njaluke urip mulyo
Opo pancen kowe ngarep aku bongko

Mung maido
Yen kowe salah ra gelem di paido
Opo iki carane ngeramut bojo
Pengen rasane kendat ning nduwur klopo

Wes rasido

Baca Juga : Lirik Lagu Kepingin Nyanding - Reny Farida