Lirik Lagu Malang Pancen Rame - Dewi Lunanti

Malem minggu mlaku mlaku sak kancane Alun alun kutho Malang pancen rame Mudo mudi gegojegan sak kancane Sing do pacaran gandengan tangan dhek mesrae... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul Lagu : Malang Pancen Rame
Ciptaan : Hendika Kurniawan
Penyanyi : Dewi Lunanti
Genre : Dangdut

Lirik Malang Pancen Rame


Malem minggu mlaku mlaku sak kancane
Alun alun kutho Malang pancen rame
Mudo mudi gegojegan sak kancane
Sing do pacaran gandengan tangan dhek mesrae

Kutho malang kuthone pancen rame
Pasar induk Gadang panggonane
Kulon lun alun menggok mesjid Jami’e
Ojo lali Arjosari terminale

Tahu tempe Sanan panggonane
Jalan lombok terkenal soto ayame
Nyami’ane kripik singkong jik nyamplenge
Aremania wis kondang sepak bolae

Pantai wisata ora ketinggalan
Papan kang edi ugo tempat pemandian
Balekambang misuwur ning kutho Bantur
Sendang biru ning Sumbermanjing ojo kliru

Songgoriti mangon ning kutho Batu
Coban rondo ning Pujon pancen ono
Bajul mati mas pancen nggoda ati
Ojo bingung sampeyan kari pilih ngendi

INTRO

Yen ora percoyo ceritaku iki
Buktekake kutho Malang pancen rame
Wis kondang kaloko kutho Malang iki
Yen tindak mriko kulo jamin pengen keri

Pantai wisata ora ketinggalan
Papan kang edi ugo tempat pemandian
Balekambang misuwur ning kutho Bantur
Sendang biru ning Sumbermanjing ojo kliru

Songgoriti mangon ning kutho Batu
Coban rondo ning Pujon pancen ono
Bajul mati mas pancen nggoda ati
Ojo bingung sampeyan kari pilih ngendi

Malem minggu mlaku mlaku sak kancane
Alun alun kutho Malang pancen rame
Mudo mudi gegojegan sak kancane
Sing do pacaran gandengan tangan dhek mesrae

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053