Lirik Lagu Lorone Ati - Arya Satria

Nalikane somono setahun kepungkur Kowe pamit lungo jare mung sedelo Kanti tumetese eluhku neng pipi Kowe ninggalake wong sing mbok tresnani... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul Lagu : Lorone Ati
Ciptaan : Arya Satria
Penyanyi : Arya Satria
Genre : Dangdut

Lirik Lorone Ati


Nalikane somono setahun kepungkur
Kowe pamit lungo jare mung sedelo
Kanti tumetese eluhku neng pipi
Kowe ninggalake wong sing mbok tresnani

Nalikane somono kowe ugo janji
Ra bakal mblenjani marang tresno iki
Janji tak ugemi ugo tak goceki
Iseh tak ingeti ono ning ati iki

INTRO

Sasi sepisan janjimu mok ugemi
Kowe kirim warto gawe atiku lego
Sasi kepindo telat warto sing tak tompo
Aku iso ngerti marang kahanan iki

Nanging sak teruse aku malah mok apusi
Nyatane janjimu gawe larane atiku

INTRO

Nalikane somono kowe ugo janji
Ra bakal mblenjani marang tresno iki
Janji tak ugemi ugo tak goceki
Iseh tak ingeti ono ning ati iki

INTRO

Sasi sepisan janjimu mok ugemi
Kowe kirim warto gawe atiku lego
Sasi kepindo telat warto sing tak tompo
Aku iso ngerti marang kahanan iki

Nanging sak teruse aku malah mok apusi
Nyatane janjimu gawe larane atiku
Nyatane janjimu gawe loroning atiku

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053