Lirik Lagu Lilo Aku Lilo - Nella Kharisma



Judul Lagu : Lilo Aku Lilo
Ciptaan : Abah Husin Kuda
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Lilo Aku Lilo - Nella Kharisma


Yen eling esemmu soyo tambah kangenku
Yen nyawang fotomu aku pingin ketemu
Ati soyo rindu rasane ra kewektu
Nganti mbesok kapan biso nyandhing sliramu

Yen weruh awakmu karo bojo pertamamu
Rasane cemburu pingin ngrebut awakmu
Ning aku wis sadar sliramu ra mung duwekku
Ojo bimbang ragu marang sumpah setyaku

Nrimo aku wis trimo
Senadyan batinku keloro loro
Loro sak jroning dodo
Di kalahke marang tresno sing tak roso

Lilo aku wis lilo
Bojo keloro aku wis lilo
Senadyan abot tak songgo
Iku lakon saking kang moho Kuoso

INTRO

Yen weruh awakmu karo bojo pertamamu
Rasane cemburu pingin ngrebut awakmu
Ning aku wis sadar sliramu ra mung duwekku
Ojo bimbang ragu marang sumpah setyaku

Nrimo aku wis trimo
Senadyan batinku keloro loro
Loro sak jroning dodo
Di kalahke marang tresno sing tak roso

Lilo aku wis lilo
Bojo keloro aku wis lilo
Senadyan abot tak songgo
Iku lakon saking kang moho Kuoso

Nrimo aku wis trimo
Senadyan batinku keloro loro
Loro sak jroning dodo
Di kalahke marang tresno sing tak roso

Lilo aku wis lilo
Bojo keloro aku wis lilo
Senadyan abot tak songgo
Iku lakon saking kang moho Kuoso

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053