Lirik Lagu Layang Pisah - Nella Kharisma

Ning dalan iki mbiyen nate tak liwati Saben ngliwati gemeter rasane ati Kelingan sliramu sing mbiyen nate janji Ning saiki kowe tego mblenjani... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Layang Pisah - Nella Kharisma


Judul Lagu : Layang Pisah
Ciptaan : -
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Layang Pisah - Nella Kharisma


Ning dalan iki mbiyen nate tak liwati
Saben ngliwati gemeter rasane ati
Kelingan sliramu sing mbiyen nate janji
Ning saiki kowe tego mblenjani

Ra ono liyo mung sliramu sing gemati
Ra ono liyo sliramu sing tak tresnani
Janji urip bebrayan saiki kari kenangan
Mergo kowe kirim layang pisahan

INTRO

Antarane kutho Nganjuk Ponorogo
Mbiyen aku lan sliramu tuwuh tresno

Nanging aku ora nyono ora ngiro
Yen sliramu ilang muspro tanpo guno

INTRO

Ning dalan iki mbiyen nate tak liwati
Saben ngliwati gemeter rasane ati
Kelingan sliramu sing mbiyen nate janji
Ning saiki kowe tego mblenjani

Ra ono liyo mung sliramu sing gemati
Ra ono liyo sliramu sing tak tresnani
Janji urip bebrayan saiki kari kenangan
Mergo kowe kirim layang pisahan

INTRO

Antarane kutho Nganjuk Ponorogo
Mbiyen aku lan sliramu tuwuh tresno

Nanging aku ora nyono ora ngiro
Yen sliramu ilang muspro tanpo guno

INTRO

Ning dalan iki mbiyen nate tak liwati
Saben ngliwati gemeter rasane ati
Kelingan sliramu sing mbiyen nate janji
Ning saiki kowe tego mblenjani

Ra ono liyo mung sliramu sing gemati
Ra ono liyo sliramu sing tak tresnani
Janji urip bebrayan saiki kari kenangan
Mergo kowe kirim layang pisahan

INTRO

Antarane kutho Nganjuk Ponorogo
Mbiyen aku lan sliramu tuwuh tresno

Nanging aku ora nyono ora ngiro
Yen sliramu ilang muspro tanpo guno
Yen sliramu ilang muspro tanpo guno