18 Agt 2017


Judul Lagu : Lawang Ati
Ciptaan : R. Husin Albana
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Lawang Ati - Nella Kharisma


Ngamboro ning angenku
Tansah eling marang sliramu
Senadyan wis tak coba
Nglalekake jenengmu

Sing tansah tak tembangke
Laras kangen njero atiku
Sing tansah tak sworo'ke
Gending tresno ning dodoku

Opo pancen kudu tak lilo
Mergo ra biso nduweni
Tresno sliramu

Nadyan tak tutup lawang atiku
Soko kabeh crito lan tresnamu
Nanging soyo ra biso ngilangke tresnaku
Marang sliramu

Nadyan tak tutup lawang atiku
Soko kabeh crito lan tresnamu
Nanging sliramu
Soyo kepatri ning njero atiku

INTRO

Ngamboro ning angenku
Tansah eling marang sliramu
Senadyan wis tak coba
Nglalekake jenengmu

Sing tansah tak tembangke
Laras kangen njero atiku
Sing tansah tak sworo'ke
Gending tresno ning dodoku

Opo pancen kudu tak lilo
Mergo ra biso nduweni
Tresno sliramu

Nadyan tak tutup lawang atiku
Soko kabeh crito lan tresnamu
Nanging soyo ra biso ngilangke tresnaku
Marang sliramu

Nadyan tak tutup lawang atiku
Soko kabeh crito lan tresnamu
Nanging sliramu
Soyo kepatri ning njero atiku

Nadyan tak tutup lawang atiku
Soko kabeh crito lan tresnamu
Nanging soyo ra biso ngilangke tresnaku
Marang sliramu

Nadyan tak tutup lawang atiku
Soko kabeh crito lan tresnamu
Nanging sliramu
Soyo kepatri ning njero atiku

Baca Juga : Lirik Lagu Asmoro - Nella Kharisma