Lirik Lagu Kesiyo - Nella Kharisma



Judul Lagu : Kesiyo
Ciptaan : Angga Samudra
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut Banyuwangi

Lirik Kesiyo - Nella Kharisma


Sun cacak maning
Sun cacak maning sun bukak ati iki
Hang keseron
Hang keseron di tatoni

Riko hang nggawe
Hang nggawe luluh kakune ati
Madhangi surem
Surem sepi nong ati

Sun ngarep impi hang gedhe
Welas riko selawase
Tapi nyatane
Maning maning nugel ati

Duso paran ndane isun
Kok mesti isun kesiyo
Sing sepisan ngumbar asmoro
Pungkase ati mesti loro

Paran baen sun lakoni
Kekarepan wis sun turuti
Apuwo balese gedigi
Njerukno tatu ati

INTRO

Sun cacak maning
Sun cacak maning sun bukak ati iki
Hang keseron
Hang keseron ditatoni

Riko hang nggawe
Hang nggawe luluh kakune ati
Madhangi surem
Surem sepi nong ati

Sun ngarep impi hang gedhe
Welas riko selawase
Tapi nyatane
Maning maning nugel ati

Duso paran ndane isun
Kok mesti isun kesiyo
Sing sepisan ngumbar asmoro
Pungkase ati mesti loro

Paran baen sun lakoni
Kekarepan wis sun turuti
Apuwo balese gedigi
Njerukno tatu ati

Duso paran ndane isun
Kok mesti isun kesiyo
Sing sepisan ngumbar asmoro
Pungkase ati mesti loro

Paran baen sun lakoni
Kekarepan wis sun turuti
Apuwo balese gedigi
Njerukno tatu ati

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM