17 Agt 2017

Judul Lagu : Keserimpet Bojone Konco
Ciptaan : Fery d'BegundalS
Penyanyi : Deviana Safara ft Fery
Genre : Dangdut Hip Hop

Lirik Kesrimpet Bojone Konco


Pr :
Aku ra nyongko aku ra nyejo
Ati iki gampang kegudo
Atiku wes kadung wuto
Sulap karo bondo dunyo
Endinge aku kesrimpet bojone konco

Aku ra nyongko aku ra nyejo
Ati iki gampang kegudo
Atiku wes kadung wuto
Sulap karo bondo dunyo
Endinge aku kesrimpet bojone konco

Lk :
Pirang tahun lawase aku ngenteni kowe
Sabendino tak enteni jebul ra teko jluntrunge
Pendak dinane aku ketap ketip nyawang photomu
Tak nggo sangu turu ngarep ngarep tekane sliramu

Rumangsamu po penak bendino urip dewe
Pendak bengi aku bingung nylimurne pak'e tole
Kowe mbabu neng luar negri semono lawase
Ra genah kirimane sampek urip dadi kere

Pr :
Aku ra nyongko aku ra nyejo
Ati iki gampang kegudo
Atiku wes kadung wuto
Sulap karo bondo dunyo
Endinge aku kesrimpet bojone konco

INTRO

Pr :
Aku ra nyongko aku ra nyejo
Ati iki gampang kegudo
Atiku wes kadung wuto
Sulap karo bondo dunyo
Endinge aku kesrimpet bojone konco

Lk :
Ojo dadi atimu tak jaluk sepuromu
Mung mergo kahananku jare mengkhianatimu
Kabeh dudu salahku ning kui kabeh salahmu
Yen aku selingkuh mergo ra kuat nahan nafsu

Kowe adoh neng kono aku ra kuat gudo
Tapi kepiye carane amrih uripku mulyo
Timbangane ngrekoso aku ra kuat soro
Ndelalah aku kesrimpet karo bojone konco

Pr :
Aku ra nyongko aku ra nyejo
Ati iki gampang kegudo
Atiku wes kadung wuto
Sulap karo bondo dunyo
Endinge aku kesrimpet bojone konco

Lk :
Pirang tahun lawase aku ngenteni kowe
Sabendino tak enteni jebul ra teko jluntrunge
Pendak dinane aku ketap ketip nyawang photomu
Tak nggo sangu turu ngarep ngarep tekane sliramu

Rumangsamu po penak bendino urip dewe
Pendak bengi aku bingung nylimurne pak'e tole
Kowe mbabu neng luar negri semono lawase
Ra genah kirimane sampek urip dadi kere

Baca Juga : Lirik Lagu Ikhlasno Lungaku - Deviana Safara