Lirik Lagu Kere Munggah Mbale (Jawaban) - Dian Marsanda

Mas Parno sayang Sak iki aku wes penak tenan Sandang pangan ra kekurangan Mergo saiki wis dadi biduan... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul Lagu : Kere Munggah Bale
Ciptaan : -
Penyanyi : Dian Marshanda
Genre : Dangdut

Lirik Kere Munggah Bale (Jawaban)


Mas Parno sayang
Sak iki aku wes penak tenan
Sandang pangan ra kekurangan
Mergo saiki wis dadi biduan

Mas Parno sayang
Gayaku koyo wong gedongan
Mulo saiki ora kelingan
Karo kowe sing ndadekke biduan

Aku eling
Biyen pancen dodol sego kering
Bareng saiki jenengku kondang
Aku njur lali karo kahanan

Aku eling
Aku eling kucing..
Aku saiki dadi wong gedhe
Katon koyo kere munggah mbale

Mas Parno sayang
Senadyan aku wis ora kelingan
Mulo aku di dongakake
Mugo mugo ra bakal dadi kere

INTRO

Mas Parno sayang
Sak iki aku wes penak tenan
Sandang pangan ra kekurangan
Mergo saiki wis dadi biduan

Mas Parno sayang
Gayaku koyo wong gedongan
Mulo saiki ora kelingan
Karo kowe sing ndadekke biduan

Aku eling
Biyen pancen dodol sego kering
Bareng saiki jenengku kondang
Aku njur lali karo kahanan

Aku eling
Aku eling kucing..
Aku saiki dadi wong gedhe
Katon koyo kere munggah mbale

Mas Parno sayang
Senadyan aku wis ora kelingan
Mulo aku di dongakake
Mugo mugo ra bakal dadi kere

INTRO

Mas Parno sayang
Sak iki aku wes penak tenan
Sandang pangan ra kekurangan
Mergo saiki wis dadi biduan

Mas Parno sayang
Gayaku koyo wong gedongan
Mulo saiki ora kelingan
Karo kowe sing ndadekke biduan

Aku eling
Biyen pancen dodol sego kering
Bareng saiki jenengku kondang
Aku njur lali karo kahanan

Aku eling
Aku eling kucing..
Aku saiki dadi wong gedhe
Katon koyo kere munggah mbale

Mas Parno sayang
Senadyan aku wis ora kelingan
Mulo aku di dongakake
Mugo mugo ra bakal dadi kere

Baca Juga » Lirik Lagu Kere Munggah Bale - Didi Kempot

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053