Lirik Lagu Kere Munggah Bale - Didi Kempot

Nok Sri mulyani Sak iki urepmu soyo mukti Nyandang nganggo ora nguciwani Mergo saiki wis dadi penyanyi... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Kere Munggah Bale - Didi Kempot

Judul Lagu : Kere Munggah Bale
Ciptaan : Teguh Ribawanto, SS
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Kere Munggah Bale - Didi Kempot


Nok Sri mulyani
Sak iki urepmu soyo mukti
Nyandang nganggo ora nguciwani
Mergo saiki wis dadi penyanyi

Nok Sri mulyani
Gayamu jan koyo selebriti
Mulo saiki kowe wis lali
Karo aku sing ndadekke penyanyi

Eling eling
Kowe biyen dodol sego kering
Bareng saiki dadi wong kondang
Kowe njur lali karo kahanan

Eling eling
Kowe biyen dodol sego kucing
Bareng saiki dadi wong gedhe
Kowe koyo kere munggah mbale

Nok Sri mulyani
Senadyan saiki kowe wis lali
Nanging tetep tak dongak ake
Mugo mugo ra bali dadi kere

INTRO

Nok Sri mulyani
Biyen omahmu ora mbejaji
S#tan wae mlebu ora wani
Ning saiki wis apik koyo loji

Nok Sri mulyani
Kowe saiki cidro ing janji
Janjimu biyen ra bakal lali
Karo aku sing ndadekke penyanyi

Eling eling
Kowe biyen dodol sego kering
Bareng saiki dadi wong kondang
Kowe njur lali karo kahanan

Eling eling
Kowe biyen dodol sego kucing
Bareng saiki dadi wong gedhe
Kowe koyo kere munggah mbale

Nok Sri mulyani
Senadyan saiki kowe wis lali
Nanging tetep tak dongak ake
Mugo mugo ra bali dadi kere

Baca Juga » Lirik Lagu Kere Munggah Mbale (Jawaban) - Dian Marsanda