Lirik Lagu Kenangan Telogo Sarangan - Jo Klitik

Angin sumilir wayah wengi Soyo ngelingake wong sing tak tresnani Lintang lintang rembulan Kang biso madhangi tresnaku sawiji... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Kenangan Telogo Sarangan - Jo Klitik

Judul Lagu : Kenangan Telogo Sarangan
Ciptaan : Jo Klitik
Penyanyi : Jo Klitik
Genre : Dangdut

Lirik Kenangan Telogo Sarangan


Angin sumilir wayah wengi
Soyo ngelingake wong sing tak tresnani
Lintang lintang rembulan
Kang biso madhangi tresnaku sawiji

Godhong garing sing tibo neng ngisor
Yo mung kowe sing neng njero dodo
Nadjan ora biso kepethuk saben dino
Atiku wes lego

Kelingan jaman semono
Wong loro dolan neng telogo Sarangan
Atiku soyo deg deg'an
Naliko jejeran koyo wong pacaran

Mugo mugo kowe sing neng kono
Isih tetep njogo roso tresno
Aku ora bakal ninggalke kowe
Nganti selawase

INTRO

Awakku
Awakku mung kanggo kowe
Atiku
Atiku mung kanggo kowe
Kangenku
Kangenku mung kanggo kowe
Tresnaku
Yo mung kowe seng tak tunggu

Kelingan jaman semono
Wong loro dolan neng telogo Sarangan
Atiku soyo deg deg'an
Naliko jejeran koyo wong pacaran

Mugo mugo kowe sing neng kono
Isih tetep njogo roso tresno
Aku ora bakal ninggalke kowe
Nganti selawase

INTRO

Awakku
Awakku mung kanggo kowe
Atiku
Atiku mung kanggo kowe
Kangenku
Kangenku mung kanggo kowe
Tresnaku
Yo mung kowe seng tak tunggu

Awakku
Awakku mung kanggo kowe
Atiku
Atiku mung kanggo kowe
Kangenku
Kangenku mung kanggo kowe
Tresnaku
Yo mung kowe seng tak tunggu

Baca Juga : Lirik Lagu Ponorogo Nyimpen Tresno - Jo Klitik

Terjemahan Lagu "Kenangan Telogo Sarangan" Dalam Bahasa Indonesia


"Kenangan Telaga Sarangan"

Angin semilir waktu sore
Semakin mengingatkan orang yang ku cintai
Bintang bintang bulan
Yang bisa menerangi cintaku satu

Daun kering yang jatuh ke bawah
Ya hanya kamu yang ada di dalam dada
Meskipun tidak bisa bertemu setiap hari
Hatiku sudah lega

Teringat jaman dulu
Berdua jalan jalan ke telaga Sarangan
Hatiku semakin berdebar
Ketika duduk berduaan seperti orang pacaran

Semoga saja kamu yang di sana
Masih tetap menjaga rasa cinta
Aku tak akan meninggalkan kamu
Sampai selamanya

INTRO

Diriku
Diriku hanya untuk kamu
Hatiku
Hatiku hanya untuk kamu
Kangenku
Kangenku hanya untuk kamu
Cintaku
Ya hanya kamu yang ku tunggu

Teringat jaman dulu
Berdua jalan jalan ke telaga Sarangan
Hatiku semakin berdebar
Ketika duduk berduaan seperti orang pacaran

Semoga saja kamu yang di sana
Masih tetap menjaga rasa cinta
Aku tak akan meninggalkan kamu
Sampai selamanya

INTRO

Diriku
Diriku hanya untuk kamu
Hatiku
Hatiku hanya untuk kamu
Kangenku
Kangenku hanya untuk kamu
Cintaku
Ya hanya kamu yang ku tunggu

Diriku
Diriku hanya untuk kamu
Hatiku
Hatiku hanya untuk kamu
Kangenku
Kangenku hanya untuk kamu
Cintaku
Ya hanya kamu yang ku tunggu