Lirik Lagu Kedanan Riko - Nella Kharisma

Lirik Lagu "Kedanan Riko" dari Nella Kharisma. Lagu ini merupakan lagu dangdut koplo banyuwangi. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Kedanan Riko - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Kedanan Riko


Judul Lagu : Kedanan Riko
Penyanyi : Nella Kharisma
Ciptaan : -
Genre : Dangdut Banyuwangi

Lirik Kedanan Riko


Welas hang sun songgo
Kangen noring dodo
Katon rupan riko
Batin sun kesikso

Magih noring ati
Seru welas iki
Sing biso diganti
Kalung emas gelang ali ali

Sewu lintang hang madangi
Jagad royo
Koyo riko hang magih
Manggon ring dodo

Masio isun lalekaken
Welas riko
Tapi isun sing biso
Sing lilo

Ono hang ilang
Nong njero atinisun
Kelayung layung
Hang sun ambati mung riko

Ngamboro nong awang awang
Mung katon riko
Gedigi rasane
Dadi wong kedanan

Welas hang sun songgo
Kangen noring dodo
Katon rupan riko
Batin sun kesikso

Magih noring ati
Seru welas iki
Sing biso diganti
Kalung emas gelang ali ali

Sewu lintang hang madangi
Jagad royo
Koyo riko hang magih
Manggon ring dodo

Masio isun lalekaken
Welas riko
Tapi isun sing biso
Sing lilo

Ono hang ilang
Nong njero atinisun
Kelayung layung
Hang sun ambati mung riko

Ngamboro nong awang awang
Mung katon riko
Gedigi rasane
Dadi wong kedanan

Ono hang ilang
Nong njero atinisun
Kelayung layung
Hang sun ambati mung riko

Ngamboro nong awang awang
Mung katon riko
Gedigi rasane
Dadi wong kedanan

Baca Juga » Lirik Lagu Kedanan - Nella Kharisma