Lirik Lagu Kedanan Riko - Nella Kharisma

Welas hang sun songgo Kangen noring dodo Katon rupan riko Batin sun kesikso Magih noring ati Seru welas iki Sing biso diganti Kalung emas gelang ali ali... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul Lagu : Kedanan Riko
Ciptaan : -
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut Banyuwangi

Lirik Kedanan Riko - Nella Kharisma


Welas hang sun songgo
Kangen noring dodo
Katon rupan riko
Batin sun kesikso

Magih noring ati
Seru welas iki
Sing biso diganti
Kalung emas gelang ali ali

Sewu lintang hang madangi
Jagad royo
Koyo riko hang magih
Manggon ring dodo

Masio isun lalekaken
Welas riko
Tapi isun sing biso
Sing lilo

Ono hang ilang
Nong njero atinisun
Kelayung layung
Hang sun ambati mung riko

Ngamboro nong awang awang
Mung katon riko
Gedigi rasane
Dadi wong kedanan

INTRO

Welas hang sun songgo
Kangen noring dodo
Katon rupan riko
Batin sun kesikso

Magih noring ati
Seru welas iki
Sing biso diganti
Kalung emas gelang ali ali

Sewu lintang hang madangi
Jagad royo
Koyo riko hang magih
Manggon ring dodo

Masio isun lalekaken
Welas riko
Tapi isun sing biso
Sing lilo

Ono hang ilang
Nong njero atinisun
Kelayung layung
Hang sun ambati mung riko

Ngamboro nong awang awang
Mung katon riko
Gedigi rasane
Dadi wong kedanan

Ono hang ilang
Nong njero atinisun
Kelayung layung
Hang sun ambati mung riko

Ngamboro nong awang awang
Mung katon riko
Gedigi rasane
Dadi wong kedanan

Baca Juga » Lirik Lagu Kedanan - Nella Kharisma

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053