Lirik Lagu Kangen Kutho Batu - Nella Kharisma

Naliko neng Songgoriti Kowe ngucap janji Aku ra bakal lali Tumekane pati... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul Lagu : Kangen Kutho Batu
Ciptaan : Arya Satria
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Kangen Kutho Batu - Nella Kharisma


Naliko neng Songgoriti
Kowe ngucap janji
Aku ra bakal lali
Tumekane pati

Di sekseni rembulan
Neng pinggire Panderman
Neng sepi wuku lintang
Tak aras pipimu sayang

Ademe kutho Batu
Ati tansoyo rindu
Yen tak sawang esemmu
Soyo kangen atiku

Derese banyu udan
Neresep neng kahanan
Atis roso katresnan
Kangen sliramu sayang

Ademe kutho Batu
Ati tansoyo rindu

INTRO

Opo to roso kangenku iki
Isih biso tak obati
Sliramu opo wis ra kelingan
Nalikane urip bebrayan

Senajan akeh godhane ati
Tresno iki amung siji
Wong bagus sing dadi pepujanku
Sak tenane aku rindu

Kebangeten awakmu
Ninggalake aku
Kebangeten awakmu
Ngelarani atiku
Netes eluhku neng kutho Batu

INTRO

Ademe kutho Batu
Ati tansoyo rindu
Yen tak sawang esemmu
Soyo kangen atiku

Derese banyu udan
Neresep neng kahanan
Atis roso katresnan
Kangen sliramu sayang

Ademe kutho Batu
Ati tansoyo rindu

INTRO

Opo to roso kangenku iki
Isih biso tak obati
Sliramu opo wis ra kelingan
Nalikane urip bebrayan

Senajan akeh godhane ati
Tresno iki amung siji
Wong bagus sing dadi pepujanku
Sak tenane aku rindu

Kebangeten awakmu
Ninggalake aku
Kebangeten awakmu
Ngelarani atiku
Netes eluhku neng kutho Batu

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053